2777
2789

سلام خانمای عزیز نی نی سایتی گلم 

خانوما من یه سوال دارم 

من توانایی بچه دار شدن دارم و حتی پریود هام به شدت منظم و سروقت میره سروقت میاد و دوره هفت روزه رو طی میکنه نه کمتر نه بیشتر اهل لکه بینی هم نیستم عفونت هام رو کنترل میکنم و زیاد عفونت نمیگیرم تا اینجا همه چی توی بدنم کنترل شده و معمولی به نظر میرسه ولی از 4 سال پیش یهویی سینه هام لاغر شد و افتاد قبلش رو فرم بود الان به شدت کوچیک شده و همه جای بدنم درشته به جز سینم.لاغر نیستم ژنتیک مون هم همه بزرگ هستن و پر و لاغر نداریم یا کوچیک. موهای زاید صورتمم زیر چونه هست و دور ناف و دور سینه و سمت زلف صورتم. روی صورتم یه جوش های زیر پوستی شده علتشم همین موهایی ک وقتی با موچین میگیرم زیر پوستی میشن حالا بعضیا گفتن هورمونی بعضیام میگن نه اینم بگم من اصلا سردی جات نمیخورم تنبلی هم ندارم مدام در تحرکم قرص ضدبارداری هم مصرف نکردم نمیدونم چطوری میتونه تنبلی تخمدان باشه میشه بدونم چطوری بفهمم مشکل از کجاست و درمانش چطوری باید چیکار کنم؟ ممنونم عزیزا که بهم کمک میکنید 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو منی به جز قسمتی ک گفتی عفونتتو کنترل میکنی و..چون من تاحالاسابقه عفونت نداشتم هیچوقت خداروشکرجواب ...

الهی دورت بگردم انشالله خدا هرچقدر دلت میخواد نی نی های خوشگل و ناز بهت بده خانومی دوست داشتنی. عزیزم شما دکتر نرفتی ببینی چرا اقدامت جواب نگرفت؟  چشم منم دکتر برم بهم جوابی بده خبرت میدم عزیزم 

فکر کنم زنان بهتر راهنمایی کنهانشالله چیز خاصی نباشهسلامت باشی همیشه🤗❤️

مرسی مهربونم زنده و سرسبز باشی همیشه خانومی گل 🌹ممنون از راهنماییت 

الهی دورت بگردم انشالله خدا هرچقدر دلت میخواد نی نی های خوشگل و ناز بهت بده خانومی دوست داشتنی. عزیز ...

مرسی عزیزم

ما دیگه به رسیدگی واسه دکترو دوا و درمون نرسیدیم بخاطرخیانت همسرم

ایشالله هرچی خیره براتون رقم بخوره

مرسی عزیزمما دیگه به رسیدگی واسه دکترو دوا و درمون نرسیدیم بخاطرخیانت همسرمایشالله هرچی خیره براتون ...

الهی دورت بگردم 💋هیچوقت از زندگی ناامید نشو گور باباش همون بهتر  ازش بچه نداشتی همیشه فرصت هست گلم 🌹🍒 انشالله یه زندگی پر از خوشبختی همونطور ک خودت میخای داشته باشی