2777
2789
عنوان

لیزر روی مو

50 بازدید | 6 پست

یه کلیپ دیدم لیزر کندلا رو میزد مستقیم روی موهای دست یه آقاهه که خیلی هم زیاد و پرپشت بود.‌ برام سوال شد. چون من یکبار رفتم لیزر گفتن باید قبل لیزر کامل شیو باشه و هیچی مو روی سطح پوست نباشه. این چجوریاس؟ یعنی بعضی دستگاه‌ها با وجود مو لیزر می‌کنن و بعضی باید بدون مو باشه؟ 

بله..بعضی دسگاها هستن ک با وجود مو لیزر میکنن درجا مو میریزه..

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با همین کندلا رفتم ولی با موهای شیو شده و نتیجه عالی گرفتماون فیلمه فقط جهت تبلیغ و نشون دادن قدر ...

جالبه آخه فکر میکردم کلا اینکه مو روی پوست باشه باعث میشه پوست بسوزه و‌ دستگاه هم خراب بشه. ولی دیدم اونجوری زدن روی اون همه مو تعجب کردم😅 مرسی که تجربه‌تون‌ رو گفتید. کندلا برای پوست سفید و موی تیره و ضخیم خوبه؟

چجوری میتونم از اینا پیدا کنم چون شیو کامل برام خیلی سخته همیشه مقداری مو بلافاصله میزنه بیرون.

نمیدونم چجوری میتونی پیدا کنی..ولی الکساندرایت اینکارو انجام میده اما نمیدونم ورژن چندمش..چون جدیدا این کاراییو ندارن..

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.
جالبه آخه فکر میکردم کلا اینکه مو روی پوست باشه باعث میشه پوست بسوزه و‌ دستگاه هم خراب بشه. ولی دیدم ...

مو روی پوست باشه باعث میشه نتیجه خوبی نگیرین و اشعه لیزر به ریشه مو نرسه عزیزم

خواهش میکنممم

من هم پوستم سفیده هم موهای بدنم بشدت ضخیم و مشکی بودن و پارسال ۸ جلسه لیزر کندلا رفتم و تا الان هنوز یه تار مو هم در نیومده که بخوام برم شارژ