2777
2789

لطفا تاحالموبدترازاین نکردن یه عده حذف کنید

ممنون

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهشید جان من خوندم تاپیک شمارو واقعا عالی بود و نثر خیلی زیبایی داشتین😘

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤

والاحق داره

خیلیاهرچی ازدهنشون دراومده گفتن

والا خیلی نجیب وباشخصیته مهشید هیچی نمیگه

بخداخیلیاشون پرازحسرت زندگی توهستن

غصه نخورگلم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

مهشید جان بخاطر چندتا عوضی که هرجایی پیدا میشه حذف نکن. بی محلی بهترین کاره.

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

چرا قفل نکردی عزیزم.؟اینجا وقتی داستان زندگی میزارید چون از هر قشری هستن و از دید خودشون قضاوتت میکنن.خیلی باید اعصاب فولادی داشته باشی که بتونی تحمل کنی.منم داستانتو خوندم ولی اصلا اجازه قضاوت ندادم چون این برداشت رو کردم که خودت راضی هستی از شرایطت پس خوندم و رد شدم.وبه خودم اجازه اظهارنظر ندادم.اینجا یا باید بیای زره بپوشی و وایسی جواب پس بدی واسه یه عده یا مثل من ۶سال خاموش باشی و بیای بخونی و رد شی بری.

بخداحالم بهم میخوره

اجازه به خودشون میدن هرچی میگن

اصلاحالیشون نمیشه این خاطرات۱۷سالپیشه

اگه شوهرمن همینطورمونده بودمن۴تابچه داشتم الان؟

شخصیت یک عده واقعا واسم جای تعجبه

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤