2777
2789
عنوان

حق با منه🤔

74 بازدید | 4 پست

ی شب با دختر دایی مامان رفیق صمیمیم ،البته رفیقمم بود  بیرون بودیم

ی موقیعت شد ک رفیقم گفت من گفتم قضیه سعیدو همچی منو میفهمه و فلان ک منم گفتم اره منم با فلانیم دوساله باهمیم خلاصه فهمید 

بعد ک تنها شدم با رفیقم گفتم در چقد حد بهش گفتی 

گفت بهش گفتم پیگیره روم کراشه منم نمیخامش پیله هست 

در صورتی ک ۷ماهه باهمن سر ی موضوعی کات کردن 

گفتم خب چرا به من نگفتی قضیه بپیچونم بگم پسر داییمه یا رفیقمه گفت نگفتم مگه چطور  میشه 

گفتم خب من نمیخاستم کسی بفهمه من با ی پسر در ارتباطم گف خب اون ک قوم شما نیس ضرری به توهم نمیرسونه…. ی رفیقی بعد سه سال پستم زیر آب زده دردسر شد برام 

البته من کات کردم ولی چون ضربه دیدم نمیخاستم کسی با خبر بشه 

حالا گارد مرده طرف داری میکنه 

منم گفتم اگه گارد گرفتنت تموم شد بهتره بری با دختر دایی مامانت صمیمی شی ن من 

حالا کاریه که شده 

جدی هم که باهات نسبت نداره اصلا معلوم نیست دیگه همدیگه رو ببینید یا نه ، هر چه قدر هم روی موضوعی بیشتر تاکید کنی بیشتر تو چشم میاد اگه من جای این طرف بودم و جلوم چنین داستانی پیش می اومد اصلا تا فردا یادم می رفت ، یه چیز عادی هست دیگه ، ولی اگه میگفتی اره فامیلم بود و میخواستی جمعش کنی ، بیشتر تو چشمم می اومد 

بگذر بره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا کاریه که شده جدی هم که باهات نسبت نداره اصلا معلوم نیست دیگه همدیگه رو ببینید یا نه ، هر چه قدر ...

ولی اون دوستم گفتم  بعد سه سال پشتم حرف زده و لو داده 

گفتم چیز مهمی نیست حتما یادش میزه دقیقا رفته همون حرفو پخش کرده