2777
2789

سلام دخترا 

من حدود دو سال پیش خواب دیدم کسی که دیوونه اش هستم داره با یه دختره ازدواج میکنه و مهمون ندارن 

و من مشاهده این ماجرام و خانواده عشقمم اونجا بودن 

حالم خیلی بد بود خیلی از خواب بلند شدم درست موقع اذان صبح بود 

بعد یه سال تقریبا فهمیدم خواهر احمقش یه دختر واسش در نظر گرفته عکس دختره رو هم دیدم خیلی شبیه عشقم بود 

ولی هیچ خبری نشد عشقم ازدواج نکرد الان هم تازگی متوجه شدم انگار خواستگاری رفته یا میخواد بره نمیدونم اعصابم خورد شد دیشب باز خواب دیدم فکر کنم تو خواب دیدم ازدواج کرده 

شما ها کدومتون خواب ازدواج معشوقه با دیگری دیدین ؟

تو واقعیت رفت ازدواج کرد ؟ 😔😔💔❤️‍🩹❤️‍🩹

بره بکنه مگه دور از جونم معلول و علیل و داغون و زشتم که یکی رفت براش عذاداری کنم؟ نشد ؟ ادم دیگه

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی وقتا میبینم شوهرم خیانت کرده تو خواب 

تو بیداری چند روز ازش ناراحتم😅

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بره بکنه مگه دور از جونم معلول و علیل و داغون و زشتم که یکی رفت براش عذاداری کنم؟ نشد ؟ ادم دیگه

افرین کاش همه مثل شما فکر میکردن .احسنت به تربیتت

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

ازدواج کرد برای تو ؟

مال من خیانت کرد نامزد سابقم بود

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

افرین کاش همه مثل شما فکر میکردن .احسنت به تربیتت

عزیزدلمی

واقعا همینه چه دخترای تحصیل کرده و عالی که اینجا میبینم برای دوست پسر و این چرت و پرتا میشینن گریه میکنن حیف جوونیشون

خواب من چیه ؟؟؟؟

مهم نیست معنیش 

ا اگر تو بیداری رفت واسه کسی دی‌ه بزار بره 

چون میفهنی اونرو اشتباهی انتخاب کردی 

عشقی که عاشقت نباشه عشق نیس 

عشق خوبه دوطرفا باشه 

به قول دوستمون اون نشد یکی دیگه 

بخدا مردا همه یک گندن 

ما دخترا احساساتی دلمونو میبازیم فکر میکنیم چه خبره 

اگه این آدم دوم زندگیت باشه چی 💔💔لطفا تعبیر خوابمو بگین در مورد این چیزا نگین ببخشید ولی خوشم نمیا ...

تعبیر خوابت فکر کنم هوو یا رقیب عشقی معنی هدف رو بده 

شاید عشقت دنبال هدف جدیدی بخواد بره الزاما ممکنه ادم نباشه 

مهم نیست معنیش ا اگر تو بیداری رفت واسه کسی دی‌ه بزار بره چون میفهنی اونرو اشتباهی انتخاب کردی عشقی ...

لطفا فقط بگو معنیش چیه ازدواج میکنه ؟ یا نه ؟

من حقیر تر از اینم که لیاقت معشوقه مو داشته باشم 

ای خدا چرا اعصابم داغون میکنید با حرفاتون ؟ 💔🤦🏾‍♂️😭😭😭😭😭😭

رفت ازدواج کرد ؟ یا فقط خیانت کرد ؟

جفتش ولی ذره ای اگه برام مهم بود

نه ۵۰ سالته 

نه چیزی 

برو برای ایندت زندگی کن و ایندتو بساز

تعبیر خوابت فکر کنم هوو یا رقیب عشقی معنی هدف رو بده شاید عشقت دنبال هدف جدیدی بخواد بره الزاما ممکن ...

کسیو ندیدی که همچین خوابی ببینه و بعد تو بیداری بره با یکی دیگه ازدواج کنه ؟