2777
2789

لایکم میکنی

الفا اربوتین چطوره برای جای جوش؟

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر پوست برای جای آبله مرغون که لک بود پشت کمرم برام نوشت .من میزدم احساس می کردم پوستم داره نازک‌م ...

ممنون عزیزم. پوست من نازک نیس... لک هارو از بین برد کاملا؟؟

اسمم کامل نشده 😂  wednesday الان شد😐😂
ممنون عزیزم. پوست من نازک نیس... لک هارو از بین برد کاملا؟؟

فقط رو کتفت داری یا رو صورتت هم هست؟

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...
فقط رو کتفت داری یا رو صورتت هم هست؟

لایه بردار هست فکر کنم .آره کم رنگ می کنه کم کم  وبعد محو .اگه پوستت ضخامت خوبی داره بعدش بری حمام کیسه بکشی رو کتف و کمر لایه های سطحی میرن قشنگ پوست‌ هم روشن میشع

لایه بردار هست فکر کنم .آره کم رنگ می کنه کم کم وبعد محو .اگه پوستت ضخامت خوبی داره بعدش بری حمام ک ...

ممنون عزیزم

اسمم کامل نشده 😂  wednesday الان شد😐😂