یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟ گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟ گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دکتر پوست برای جای آبله مرغون که لک بود پشت کمرم برام نوشت .من میزدم احساس می کردم پوستم داره نازکمیشه حساس .البته پوست خودم هم مثل پوست بچه شش ماهست نازک وحساس
ممنون عزیزم. پوست من نازک نیس... لک هارو از بین برد کاملا؟؟
فقط رو کتفت داری یا رو صورتت هم هست؟
یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟ گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟ گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...
لایه بردار هست فکر کنم .آره کم رنگ می کنه کم کم وبعد محو .اگه پوستت ضخامت خوبی داره بعدش بری حمام کیسه بکشی رو کتف و کمر لایه های سطحی میرن قشنگ پوست هم روشن میشع
نه گلم رو صورت هم میشه میزدم کلا واسع جای لک آبله مرغونم نوشت .قیمتش هم خیلی بالا هست من فقط یکی گرفتم دکتر گفت تا چند ماه استفاده کن ولی به خاطر قیمتش یکی گرفتم