2777
2789
عنوان

سقط بچه

478 بازدید | 44 پست

سلام خانما حالتون خوبه من که خوب نیستم طبق تایپیک های قبلیم جواب آزمایش بتا مثبت. بود و باوجود اینکه بچم ۱ساله دارم خیلی شیطون و تو شهر غریبم و همسرم همش میگه سقط شه و من نمیتونم راستش خودمم از هیچ نظر توانایی ندارم و حتی یه نفر نیست کمترین کمک رو بهم بکنه و من خیلیم بد ویار هستم و سختی زیادی تو بارداری قبلی داشتم....شما بگید من چیکار کنم...اینم بگم ۶هفتشه و اینکه ناخواسته بوده و شما سابقه سقط داشتید حالتون چطوری بوده بعدش کار خاصی انجام دادید مثل نذر یااهرچی؟خیلی میترسم اما نمیتونمم

و قسم به خداوند والامقام که انسانیت بالاتر از هر دین و مذهبی‌ست

به امضات بیشترفکرکن به نتیجه میرسی

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونممممم😭

اگه قلب داره نکن هرگز این کاروانجام نده

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖

خواهر من چرا وقتی باید حواستون باشه نیست بعد که حامله شدید کاسه چه کنم چه کنم دست میگیرید اون بچه طفلی چه گناهی کرده این وسط تقصیر اون بچه بی گناه  چیه که باید تقاص کارای ندونم کاری های  شمارو پس بده 

'الَلَـﮬ‌ﮧَـمﷺصََلَِّﷺوََسََـــلَِّـم 💜وََبََارَِكَ عََلََىَﷺ🌼مـَُحَـمـََّـــــدٍَ ﷺ👑◯وِأّلَهِ وِصٌحٌبِهِ أّجِمَعٌيِّنﷺِ‏                 ٭• •🌙  . ‏      .  

تا ۳ ماه ک قلب نداره

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

خواهر من چرا وقتی باید حواستون باشه نیست بعد که حامله شدید کاسه چه کنم چه کنم دست میگیرید اون بچه طف ...

به خدا به همون اما رضا تو یه ماه با. وجود کا...دم من ۴تا قرص اورژانسی خوردم درحد مرگگگگ مراقب بودم اصلا هنوز همسرم میگه. انگار دارم خواب میبینمممم

ترو خدا فکر کنید منو جای خودتون بزارید....من چیکار کنم شهر غریب بی کس و تنها با مردی که میگه نمیخوامش نمیتونم و این حرفا...شما بگید منن چیکار کنم 

به خدا به همون اما رضا تو یه ماه با. وجود کا...دم من ۴تا قرص اورژانسی خوردم درحد مرگگگگ مراقب بودم ا ...

همون دیگه قرص اورژانسی رو زیاد بخوری اثرش ازبین میره.... یدونه کافیه

دوست من همینجوری باردار شد بعد رابطه چنتا قرص میندازه بالا به هوای اینکا محکم کاری کنه ولی اثرش از بین رفت و باردار شد

یدونه قرص کافیه

خواهر من چرا وقتی باید حواستون باشه نیست بعد که حامله شدید کاسه چه کنم چه کنم دست میگیرید اون بچه طف ...

من واقعا با ناخواسته کنار نمیام چطور ممکنه! اینهمه راهای پیشگیری باید آدم حواسش باشه یا بعضیا ک میگن خدا اده زهره ماره خداداده انگار خدا انجام داده بابا بخاطر ندونم کاریت خودتون بدبخت نکنید ی آدمو توی این جهنم دره نیارید

یک عشق متافیزیک ، انرژي خوان تاروت،انسان شناسی، فلسفه وروانشناسی استرولوژی و نویسنده