2777
2789
عنوان

زایمان به چه روشی بهتر هست

542 بازدید | 74 پست

سلام خانوما من تازه وارد ماه پنجم شدم...از اول بارداری تو فکرم بود که سزارین رو انتخاب کنم ولی الان بیمارستان میگه سزارین انتخابی هم زیر میزی میخواد و هم مشمول بیمه نمیشه  میشه از تجربیاتتون بهم بگید؟زایمان طبیعی خیلی سخته؟راهکاری هست انجام بدم که بچه موقع زایمان نچرخه و سزارین بشم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شده فرش زیر پاتو بفروش ولی سز کن..طبیعی اینطوریه ک انگار داری میمیری ولی نمیمیری

ای کاش مردن بود....

تمام استخونات بشکنه انقد درد نداره ک طبیعی درد داره

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

طبیعی 

هزاران دردش بیشتر باشه طبیعی انجام بده 

البته بستگی به بدن داره سزارین دیدم خیلی اذیت شده یکی دیدم اوکی بوده 

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 

من فقط اومدم بگم سزارین خیلی بهتره.اولین بچت هست.هر چه پول بدی ارزش داره.یکی از مهمترین دلیل هاش واژن دست نخورده میمونه و همسرت هی نمیگه اینجوری شده اونجوری شده.البته باون ۵۰ درصد مردها را شامل میشه

ای کاش مردن بود....تمام استخونات بشکنه انقد درد نداره ک طبیعی درد داره

من هم درد شکستنو کشیدم هم درد طبیعی هم سز ..سز واقعا ۹چ درصد بهتره

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://daigo.ir/secret/51308750148

من زایمان اولم خیلی فعالیت داشتم 

فوق‌العاده زایمان راحتی داشتم .

نیم ساعته بچه به دنیا اومد و اصلا بخیه نخوردم 

ولی زایمان دومم 

وای وای وای مردم . درد و عذابی که کشیدم به کنار 

اندازه یه سزارین خرج کردم تا بخیه هام خوب شد 

هنوزم بهش فک میکنم بدنم میلرزه

به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱️