2777
2789
عنوان

نامزدم منو بخشید ولی فک میکنم رابطم دیگه مثل قبل نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 33 پست
کاشکی اسکرینا رو پاک می کردی

اصلایادم نبود که اسکرینی چیزی توش هست

خاموش هم بود 

چون اندروید بودیه سری وقتا لازم میشد

من رمز موبایلام رمز همه چیزمو داره

اون شبم این کوشیو برداشت که فیلم جو فیلم ببینه من دیگه خوابیدم

بگو شوهر عهد بوقی نمیخوام هرکی چهارکلاس سواد داشته باشه انقد میفهمه که وقتی مشکل داره باید بره پیش م ...

یه تایمی مثلا مشاور بوده خودش پزشک عمومیه الان ازین بابتا میگف این تفکرات که ادم با چند نفر حرف بزنه کار ادمای هرزس😓😓😓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو شوهر عهد بوقی نمیخوام هرکی چهارکلاس سواد داشته باشه انقد میفهمه که وقتی مشکل داره باید بره پیش م ...

من رمز همه چیمو داده بودم بهش اصلا بار ها گوشیمو جا کذاشتم پیشش هیچی واسه قایم کردن نداشتم 

اصلا این اسکرین شاتارو هم یادم نبود 😓😓

یه تایمی مثلا مشاور بوده خودش پزشک عمومیه الان ازین بابتا میگف این تفکرات که ادم با چند نفر حرف بزنه ...

پزشک چه ربطی به مشاور داره؟ اون روانشناسه! باید منطقی میگفتی هر دختری وقتی رابطه احساسی نداره همه پیشنهاداشو بررسی میکنه ببینه کی لایق تره برای زندگی آیندش. این کار هرزه ها نیست کار عاقلاست. هرزگی برای بعد از جدی شدن رابطس. محکم حرف بزن. بگو این وضعی که برای رابطه درست شده رو باید تغییر بدیم یا رومی روم یا زنگی زنگ‌.

رابطه رو کامل تموم کن. تنها راهت اینه. یه جدایی جدی و طولانی که بتونید دوباره به هم برگردید

بهش گفتم که اگه نمیتونی بهم اعتماد کنی اشکال نداره ترک کن رابطه رو... گفت چیه دوباره چند نفر تو‌اب نمک داری که اینقد ریلکس داری این حرفو‌میزنی🙂

پزشک چه ربطی به مشاور داره؟ اون روانشناسه! باید منطقی میگفتی هر دختری وقتی رابطه احساسی نداره همه پی ...

فک میکنه خودش همه چیو میدونه و‌علامه دهره😓😓 چندین بار گفتم باید بریم پیش مشاور😓😓

بزرگ شده شهره یا اطراف شهر ؟

میگه این تفکرات روشن فکرانه فمنیستی اینستایی رو قبول نداره ایناذهمه واسه ادمای خراب و هرزس

(اینم بگم که اصلا شکاک و بسته و ازینجور آدما نبود رابطمون خیلی خوب بود)

خیلی داری ضعف نشون میدی خودتم باورت شده مقصری

خیلی زیاد🙂🥲 حالم اینقد بده نمیدونم کجام چیکار میکنم  دو روز و نصف فقط یه لیوان شربت به زور خوردم تا دیروز ک یذره به زور غذا داد بهم خواهرم 

میگه این تفکرات روشن فکرانه فمنیستی اینستایی رو قبول نداره ایناذهمه واسه ادمای خراب و هرزس(اینم بگم ...

من هنوزم حرفم همونه که اول گفتم. نظر اونو نپرس یک طرفه تموم کن. بگو بهم اعتماد نداری و آینده ای نداریم. خیلی جدی بگو وگرنه تا ۶۰ سالگی سرکوفت میشنوی. نهایتا جدا میشید که بازم بهتره.