2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قیامت نرو چون انقد شلوغ و ترافیک حالت بد میشه

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
بی نهایت شلوغه،دیروز بگم از مرزن آباد تا نزدیک شهران،از ساعت ۲ ظهر تا ۱۱شب تو ترافیک بودیم،هلاک شدیم

وای چ وحشتناک....

ممنون ک گفتی

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینطور ک دوستان گفتن منصرف شدم با بچه کوچیک سخته

خب چرا شمال، جنوب چرا نه

یا شهر دیگه

دیگه هم مرخصی ندارید هم سرده

حداقل یه جای نزدیک، رو انتخاب کنین، برید

ما خودمون یه روزه رفتیم محلات، کلییییی خوش گذشت😍

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
این همه جای خوب داره کشورمون چرا گیر دادین به شمال،همیشه که شلوغه ،گرونه،هواش شرجیه و خفه کنندست ،آب ...

شما نرو ☺️

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
این همه جای خوب داره کشورمون چرا گیر دادین به شمال،همیشه که شلوغه ،گرونه،هواش شرجیه و خفه کنندست ،آب ...

واقعا ایران همه جاش قشنگه من ۶ سال پیش ک رفتم دیگه نرفتیم شهرهای دیگه رفتم...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب چرا شمال، جنوب چرا نهیا شهر دیگهدیگه هم مرخصی ندارید هم سردهحداقل یه جای نزدیک، رو انتخاب کنین، ب ...

آره ی جای نزدیک انتخاب میکنیم...

چ خوب ک بهتون خوش گذشته ... نزدیک ما سفر کردی عشقم ... ما نیم ساعت تا محلات فاصله داریم

1
5
10
15
20
25
30
35
40