من قبلن آدم مذهبی بودم همیشه خدارو در نظر داشتم ولی واقعا خدا هیچی تو زندگیم نقش نداشت خودم به بدبختی خودمو بالا کشیدم هیچ برگه شانسی از طرف خدا برام نیومد در حالی که من همیشه یادش میکردم وار یه دوره به بعد به خدا بیاعتماد شدم ولی اوضاعم بدتر شد به خاطر مشکلاتم به خاطر اعصاب خرابم واسترسهای زندگیم الان دوستدارم خدارو صدا بزنم ولی همش اطرافیانم رو میبینم به چه راحتی زندگی میکنن ویادی از خدا نمیکنن ولی من جون کندم تا کمی زندگیم روبه راه شه ولی انگار خدا دوست داره من حالم خراب باشه تا برم صداش بزنم
آلپاچینو چقدر قشنگ حرف دلمونو میزنه که:«بعضی وقتا به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده..!؟»
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یه روزی در اوج مشکلات بودم و مثل شما فکر میکردم خدا رهام کرده و صدامو نمیشنوه چقدر صداش کردم
بعد از گذشت چندین سال از اونموقع الان متوجه میشم که تو بقل خدا بودم و اون مشکلات اگه نبود الان زندگی من خیلی سخت تر بود و از خدا ممنونم بخاطر اون مشکلات
[QUOTE=353911908]خدا چجوری باید نقش می داشت یعنی چه انتظاری داشتی[/QUOTE
موقعیتی درست میشد شوهرم کارش بهتر میشد
یا تو دل شوهرم میانداخت که برم کار جدید
کار الآنم واقعا سخته
آلپاچینو چقدر قشنگ حرف دلمونو میزنه که:«بعضی وقتا به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده..!؟»
تموم اون مواقعی که فکر میکردی خودت داری خودت رو بالا میکشی خدا کمکت میکرده و خبر نداشتی .
نمیدونم الان نمیشه توضیح بدم مشکلاتم فروانه
ولی وقتی میبینم یه نفر مشکلاتشو میگه مشکلات خودمم میبینم چیه واقعا مغزم سوت میکشه به طرف میگم این مشکل نیست تو داری من دارم هروز با مشکل تو زندگی میکنم
اگر از یاد خدا روی برگردانی برای تو زندگی سخت خواهد بود. این در قرآن اومده
باورت میشه یه جورایی دیگه نمیتونم قرآن رو درک کنم
دقیقا ،درک میکردی که مشکلات برتو اسان میشد ،ماهممون درسختی داریم زندگی میکنیم
واین زندگی رو ما انتخاب کردیم ،سختی شو ماانتخاب کردیم، وحتی وقتی درعالم ذر بودیم خودیم به اصرار خودمون امدیم ، پس صبور باش وتوکل برخداکن و پله پله برو جلو مطمئن باش خداوند همراهته عزیزم
یه روزی در اوج مشکلات بودم و مثل شما فکر میکردم خدا رهام کرده و صدامو نمیشنوه چقدر صداش کردمبعد از گ ...
چی بگم ولی خدا دوست داره بنده اش هرروز گریه کنه بره جلو آینه چشم خونی و ورم کرده شو ببینه و از سرنوشت خودش و قیافه و شوهر و زندگبش حالش بهم بخوره
نمیدونم چی بگم ولی خدا هم اون زمان که صداش میزدم با من نبود و همین الان که دیگه صداش نمیزنم
قرآن مایه شفای دلهاست . فقط گناهانمونه که نمیذاره ما ازش بهره مند بشیم.
چه گناهی عزیز تا یک سال پیش آنقدر مهربونم ودل رحم بودم که حتی اگه کسی با من مشکلی داشت تقصیر کار اون بود من میرفتم پیش قدم میشدم
ولی الان دل سنگ تمرین آدم شدم فقط این دل رحمیم مقدار خیلی کم برای دخترم هست وگرنه با همه دل سنگم هیچ نگاه نمیکنم حتی طرف مادرمه یا پدرمه یا خاهرمه