2777
2789
عنوان

قرص چاقی گین آپ بخورم

157 بازدید | 16 پست

پارسال یه دوره ۸کیلو چاق شدم بدونه برگشت

واقعا عالی بود الان تازه وزنم  خود به خود بالا میره

ولی از عید یه استرسی داشتم که به خاطرش ۵ماه پریود نشدم از استرس

و همین طور صورتمم یکمی لاغر شده

بازم قصد دارم بگیرم بخورم

تیکر آروزمه .....فقط یه ماه دیگه مونده تا اون چیزی میخاامممم😍من به معجزه خدا ایمان دارم😍❤امروز؟1403/06/29یه ماه دیگه تاپیک رسیدن به آرزومو میزنممممم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونا عوارض داره پودر جوانه گندم فقط خوبه

ی دبه خوردم تو بگو یه ذره تاثیر😂

تیکر آروزمه .....فقط یه ماه دیگه مونده تا اون چیزی میخاامممم😍من به معجزه خدا ایمان دارم😍❤امروز؟1403/06/29یه ماه دیگه تاپیک رسیدن به آرزومو میزنممممم
اسی میشه بگی قرصات چه شکلیه

کپسول سبزه

من ی دوره ای این قرصو مصرف کردم و تنبلی تخمدان گرفتم و با بدبختی باردار شدم دکترمم تایید کرد بخاطر ا ...

منم خوردم 

اقدامم ولی باردار نمیشم

مطمعنی بخاطر قرصع؟

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»•♥️⃟♡                ❤۱۴۰۱/۷/۱۸
دکترم گفت یکی از عوارض این قرصا تنبلی تخمدان بوده که گرفتی

برای باردار و کارایی انجام دادی منظورم قرص

یا معجون یا هرچی ؟

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»•♥️⃟♡                ❤۱۴۰۱/۷/۱۸
منم دارم‌مصرف میکنمچن بسته مصرف کردی چند کیلو بودی اولش

۳۷😑😂

الان۴۸ب