بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ادمی که از دورن حالش خوب باشه دلیلی برای اذیت کردن بقیه نداره شما با جواب ندادن بهش باعثمیشی خسته بشه و ازتونناامید بشه ولی اگه بخوای جواب بدی به مرور حال خودتمبد میشه یه جمله معروف هست میگه هیچوقت با خوککشتی نگیر چون جفتتون گِلی میشید ولی فقط اونلذت میبره
یه خواهر بزرگتر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!
میتونی زمان هایی که خیلی دخالت میکنه بگی میدونم که میخوای کمک کنی و خوبم و میخوای ولی من خودم میدونم چجوری باید (هرچیزی و هرکاری حالا) انجام بدم
اگه دیدی زیاده روی میکنه باید با لحن خشن تر برخورد کنی من خودم هیچ با این ادما دهن به دهن یا اینا نمیشم اگه اعصابت برات مهمه تو هم نشو تیکه اینا بهش ننداز
ببین یه جورایی خودش دوست داره تو چشم پسرا باشه فکر میکنه بقیه هم اینجورین ... کسی هم اینو ادم حساب نمیکنه زورش میگیره تیکه به من و بقیه میندازه... سر هیچی اسم پسرا میاره که بهش اینو بگو فلان بگو درحالی که من صحبت خاصی با اونا ندارم فقط در حد جواب سلام با چندتاشون ارتباط دارم😑 اینم متلک مینداره یا میگه زیاد شنیدم پشت سرت حرف میزنن که با اونا رل زدی و ...😐😐