2777
2789

دخترم امسال می‌ره کلاس دوم پارسال تا چند ماه اول می گفت کلاسش گم می‌کنه 

البته ۵ تا کلاس اول هست  ۵ تا کلاس دوم  و ۵ تا کلاس سوم هر کلاس ۴۰ دانش آموز داره مدرسه اش شلوغه و پر جمعیت 

امسال کلاس های دوم طبقه بالا هست 

روزهای اول من میبردمش دمه در کلاس  .. از همین الان استرس دارم.. آخه خیلی هم گریه می کرد.. 

امسال گریه نکنه مطمئن هستم هول میشه و باز بهانه می گیره می ترسم کلاسش گم کنه باز بخواد تا در کلاس ببرمش 

لطفا کمک کنید 

خب شاید این ی مقداری طبیعی باشه و بخاطر استرس باشه.چند روز اول بخاطرش برو.در ضمن پارسال کلاس اول بوده بچه تر بوده.امسال بزرگتر شده بهتر میشه 

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شاید این ی مقداری طبیعی باشه و بخاطر استرس باشه.چند روز اول بخاطرش برو.در ضمن پارسال کلاس اول بود ...

اره عزیزم می دونم بهتر شده حداقل گریه نمی کند 

ولی اون روز مدرسه اش بودیم برای تهیه فرم... ناظم های مدرسه و مدیر بودند خیلی هول شد

از کنارم اون طرف نمی رفت 

استرس دارم باز اذیت کنه ... هول میشه 

اگه مضطربه یهو تنهاش نذار، روزای اول باهاش برو. روز اول تا دم در، به روز با فاصله از در باهاش خدافظی کنی، روزم سوم طبقه دوم که رسیدی خدافظی کن 

اگه مدرسه مانع میشه، قبلتر با مدرسه هماهنگ شو بگو شرایط خاصه اضطراب جدایی داره فلان

واقعا گم میکرد یا مثلا بهونه میگرفت؟اواخر مدرسم گم میکرد؟اگه واقعا در این حد استرس داره یه مشاوره بب ...

گم می کرد

خیلی مدرسه بزرگی هست ۵ تا کلاس اول ۵ تا کلاس دوم ۵ تا کلاس سوم و ۵ تا چهارم هست 

کلاس ها زیاده و شبیه همه ...  ولی حدودا بعد ۳ ماه بهتر شد 

امسال کلاس دوم ها طبقه بالاست ،،  معلمش که به من این جوری گفت ...   

می ترسم باز بهم بچسبه 

از طرفی مدیر اجازه نمی دهد مادرها داخل سالن بشن چون جمعیت زیاده شلوغ میشه 

نمی دونم چیکار کنم؟؟ 

گم می کرد خیلی مدرسه بزرگی هست ۵ تا کلاس اول ۵ تا کلاس دوم ۵ تا کلاس سوم و ۵ تا چهارم هست کلاس ها زی ...

امسال دیگه خوندن بلده.بهش بگو همون روز اول که بردنش کلاس حفظ کنه چیزی که رو در نوشته رو.دیگه گم نمیکنه.ولی کلا بعضی بچه ها سخته براشون جدا شدن.درست میشه کم کم

اگه مضطربه یهو تنهاش نذار، روزای اول باهاش برو. روز اول تا دم در، به روز با فاصله از در باهاش خدافظی ...

بله عزیزم 

باورت میشه از همین الان دارم به مدیر توی شاد پیام می‌دم که درک کنه ... مدیرشون یکم جدیه .... زیاد این جوری مسائل براش مهم نیست 

پارسال به زور می رفتم داخل می گفتم بچم کلاس اوله 

امسال حداقل روزهای اول نمی دونم چیکار کنم!!

امسال دیگه خوندن بلده.بهش بگو همون روز اول که بردنش کلاس حفظ کنه چیزی که رو در نوشته رو.دیگه گم نمیک ...

انشاالله عزیزم درست شه ....  منم خیالم راحت شه 

خودم استرس دارم