2777
2789

منم یک زمانی میخواستم چاق شم به جا ۵ کیلو ۱۰ کیلو چاق شدم الان میخوام لاغر کنم نمیدونم چرا به وزن ثابت نمیرسم 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور چاق شدی؟

تنبلی غذا خرودن باید زیاد غذا بخوری غذاهای چاق کننده و پر روغن عصرونه هم میخوردم چیزا کالاری دار خورد و خوراک خیلی تاثیر داره

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
اگه اشتها نداری خب باید در هر صورت به زور بخوری، بعضی ها حسابی میخورن و چاق نمیشن مثل من تا قبل از س ...

به زور میخورم حالم بد میشه. به نظر خودم به اندازه میخورم اما لاغرم. دیدم دوستم هم اندازه من غذا میخوره اون وزنش خوبه

تنبلی غذا خرودن باید زیاد غذا بخوری غذاهای چاق کننده و پر روغن عصرونه هم میخوردم چیزا کالاری دار خور ...

بخدا به زور میخورم تهش یه کیلو اضافه میکنم اونم دیر غذا بخورم باز کم میشه

به زور میخورم حالم بد میشه. به نظر خودم به اندازه میخورم اما لاغرم. دیدم دوستم هم اندازه من غذا میخو ...

من تا سی سالگی حسابی پرخور بودم و چاق نمیشدم اصلا. بعد از سی سالگی با همون مدل و مقدار غذا خوردن ولی ترکیدم. چیزای اشتها اور بخور، سعی کن اگه کم میخوری پرکالری باشن اقلا، معده ت رو با چیزای کم کالری پر نکن

چاقم زیاد، خب که چی؟ من باعث میشم که تو حس لاغری کنی!