2777
2789
عنوان

ازدواج کنم باهاش

208 بازدید | 16 پست

بچه ها من پسرم با ی خانومی آشنا شدم که رفتارهاش خیلی عجیبه سه ماهه شدید ابراز علاقه میکنه و ساپورت های مالی سنگین میگم مهریه میگه نمیخوام میگم ماشین میگه به اسمم دراومده رسیدشو دیدم میگه دوتایی استفاده میکنیم میگم خونه میگه سهم الارثمو میفروشم میخریم به رفتارهاش مشکوکم که حقیقی یا چیزی یا اهدافی داره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شخصیت سلطه گر و مستقل داره باید ببینی میتونی با اینجور آدم زندگی کنی یا نه 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
من ۲۷ اون ۳۲،۳۳

خب خوشبختانه سن شما کم نیست و من میتونم بی پرده خیلی از مسائلو بگم . ببین خودت بگرد تیکه های پازلو به هم وصل کن تا متوجه بشی دلیل این علاقه از کجاس ؟ بزار کمکت کنم 

شما و این خانم از نظر ازدواج قبلی ، در یک وضعیت هستین ؟ یعنی هر دو ازدواجی نداشتین ؟ 

تفاوت موقعیت شغلی و تحصیلی چی ؟ 

تفاوت سطح ظاهری چی ؟ 

روییده در این زوال زار جهان . 

خب خوشبختانه سن شما کم نیست و من میتونم بی پرده خیلی از مسائلو بگم . ببین خودت بگرد تیکه های پازلو ب ...

سابقه ازدواج نداشتیم از نظر ظاهری و فیزیکی هم من اوکی هستم هم اون در یک حدیم فکر میکنم،دوتایی معلمیم از نظر مالی ایشون بنظرم بالاترِ

سابقه ازدواج نداشتیم از نظر ظاهری و فیزیکی هم من اوکی هستم هم اون در یک حدیم فکر میکنم،دوتایی معلمیم ...

به نظرم اگه صرفاً لطف ایشون باعث شده  شما دارای عذاب وجدان بشین و موافقت کنید با ازدواج باهاشون ، یعنی علاقه ندارین بهشون ، بهتره این رابطه تموم بشه .

روییده در این زوال زار جهان . 

به نظرم اگه صرفاً لطف ایشون باعث شده شما دارای عذاب وجدان بشین و موافقت کنید با ازدواج باهاشون ، یع ...

من درحد اینکه دختری ک وجه اجتماعی خوبی داره دختر باکلاس و خوشگلی میپسندمش و دوسش دارم اما رفتارهای اون غیرطبیعی نیس بنظرت؟