2777
2789
عنوان

به اکسم پیام دادم تروخدا بیایین

561 بازدید | 13 پست

از دلتنگی داشتم میمردم نوشتم بیداری 

آخرین بازدیدش برای یک ساعت پیش بوده یعنی نوتیفش بزاش میره ؟؟

چون پاک کردم دو طرفه 

از دلتنگی دارم دیوونه میشم 😭😭😭

خدایا خیلی دوسش دارم هنوز 

خدایا کمکم کن رحم کن ب این دلم تروخدا کمکم کن خدایا نذار دیوونه بشم نذار از خودم بدم بیاد نذار حالم از خودم بهم بخوره 

نذار اون آدمی بشم ک هیچوقت دوس نداشتم 

تروخدا کمکم کن ب نامزدم دل ببندم‌

خدایا کمکم کن 😭😭😭😭

خدایاااااا دارم میمیرم ب دل م رحم کن 

خدایا غممو ببین 

دلم به حال نامزدت سوخت ، 

تا حالا بهش فکر کردی ؟! 

دیشب به محاسبه ی دارایی‌ام از اندوه‌ها مشغول بودم و باید بگویم این مقدار نمی‌تواند ناشی از سال‌های بزرگسالی و عقلانیت باشد، احتمالا من از گهواره مشغول جمع آوری اندوه بوده‌ام."

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه عقد نکرده بودی

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
اره ..

بنظرم جدا شو ازش.تو تاپیکای قبلیتم بودم بنظرم زندگی جفتتون خراب میشه اگه قرار بود دوستش داشته باشی تاحالا بهش علاقه پیدا می‌کردی بنظرم تکلیفت با خودت مشخص نیست یه بار میگی از نامزدم بدم نمیاد خوشم میاد یه بار می‌گی دوسش ندارم یه بارم به اکست پیام میدی🤦‍♀️ تکلیفتو با خودت مشخص کن نه زندگی خودتو حروم کن نه بقیه اکست اگه آدم درستی بود اکس نمی‌شد بک هم بزنین باز تهش کاته اگه نمیتونی با نامزدت بمونی جداشو تموم کن این بازیو

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
دلم به حال نامزدت سوخت ، تا حالا بهش فکر کردی ؟!

میکنم ..

هر بار ک ب اکسم فکر میکنم از عذاب وجدان برای نامزدم ن میتونم بخوابم ن میتونم راحت زندگی کنم 

انکار تو آتیش جهنمم 

حالم از خودم بهم میخوره 😭😭

میکنم ..هر بار ک ب اکسم فکر میکنم از عذاب وجدان برای نامزدم ن میتونم بخوابم ن میتونم راحت زندگی کنم ...

چند سالته ؟ 

نمیدونم چرا حس میکنین برای فراموشی رابطه ، باید سریع آدم جایگزین کرد 😓

دیشب به محاسبه ی دارایی‌ام از اندوه‌ها مشغول بودم و باید بگویم این مقدار نمی‌تواند ناشی از سال‌های بزرگسالی و عقلانیت باشد، احتمالا من از گهواره مشغول جمع آوری اندوه بوده‌ام."

اره ..

قضاوتت نمیکنم.ولی تو تاپیک قبلت خودت گفتی ب نامزدم متعهدم.این تعریف تعهد نیست.گند نزن ب آیندت.

باتوجه باینکه تو شهر کوچیک زندگی میکنید احتمال اینکه ب گوش نامزدت برسه هست.

1لحظه تصورکن جاهاتون عوض شده و نامزدت دلبسته1نفر دیگست و تو رو پس میزنه چ حالی میشی؟؟؟

غیر از اینه که خودت انتخابش کردی؟خودت بهش بله دادی و کسی مجبورت نکرده اینکارو کنی؟

حتی اگه از شوهرت جداشی هم اون پسر دیگه سمتت نمیاد پس گند نزن ب آیندت.گند نزن ب اعتماد شوهرت.گند نزن ب عشقش.دلشو نشکن ک بد تاوان پس میدی.

اونوقت دیگه نیای بگی وامصیبتا چرا من اینقد بدبختم.

1چیزایی دست خود آدم نیست ولی این موضوع کامل تحت اختیار خود آدمه

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم