2777
2789
عنوان

چرا باید به زندگی ادامه داد

170 بازدید | 27 پست

وقتی قدر تو و نمی دونن وقتی همیشه طلبکارن وقتی فقط به فکر خودشونن چرا بخاطرشون زندگی کنم بخاطر اینکه ناراحت نشن وقتی براشون مهم نیستم چرا ناراحتی اونا باید برام مهم باشه 

دنیا می‌چرخه مثل تاس 🎲 یه روز حکم میکنی یه روز التماس....️

این که همش شد برای بقیه ک و ن لق دگران

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

چراادامه ندی؟! پس خودت چ!؟؟ مگه توب دنیا اومدی ک دیگران روراضی کنی یاتایید دیگران روبکیری!!!! پس خودت چی؟؟؟ خودت ارزش نداری بخاطر خودت ادامه بدی؟؟؟!!!  

😊بلاخره شد🕊✨🤲🏻😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین اشتباهت اینه ک فک میکنی بخاطره بقیه باید زندگی کنی ک میکنی باید همیشه تاییدیه بقیه رو داشته باشی تا شاد باشی اشتباه بزرگت اینه نمیدونی ک اول و آخر باید خودت برا خودت مهم باشی و از خودت تایید بگیری 

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

چراادامه ندی؟! پس خودت چ!؟؟ مگه توب دنیا اومدی ک دیگران روراضی کنی یاتایید دیگران روبکیری!!!! پس خود ...

وقتی نمی مونه برای خودم همش کارهای خونه همش باید از خودم بگذرم برای بقیه الان می گید نکن نمیشه که شرایط جوری که نمی تونم به زندگی شخصیم برسم

خواهرمخدا تو رو واسه خودش آفریده نه اونا واسه خودت زندگی کن در راهی که خدا میخوا‌د

برای خودم زندگی بخوام کنم باید مادرم ول کنم الان مسئولیت خونه با منه چطور ولش کنم برم

وقتی نمی مونه برای خودم همش کارهای خونه همش باید از خودم بگذرم برای بقیه الان می گید نکن نمیشه که شر ...

عزیزم کارای خونه روهمه داریم قرارنیس ازخودت بزنی یجاهایی لازم اول بخودت برسی ب خواسته هات نیازات

😊بلاخره شد🕊✨🤲🏻😊

اولین اشتباهت اینه ک فک میکنی بخاطره بقیه باید زندگی کنی ک میکنی باید همیشه تاییدیه بقیه رو داشته با ...

ربطی به تایید گرفتن نداره تموم مسئولیت خانواده و مادرم با منه من خسته شدم دیگه