2777
2789
عنوان

چجوری به آرامش برسم

116 بازدید | 17 پست

شوهرمو اصلا دوست ندارم ازدواجمون سنتی بود و به اسرار خانواده .خیلی اختلاف داریم بعد بچه بدتر هم شده رابطمون در سال ۱۱ ماهشو قهریم 

هرکاری میکنه رو مخمه تیپش شغلش حرفاش خانوادش قیافش . مشکل اینه بچه دارم خیلی دوسش دارم نمیخوام آسیب ببینه .لطفا نگین چرا بچه دار شدی چهار سال پیش خیلی بهتر بودیم باهم .دارم هر روز رنج میکشم تو این زندگی به هیچ کسم نمیتونم بگم خانوادم که عمرا قبول کنن جدایی رو .چون سنتی هستن و شهرمون کوچیکه براشون سرافکندگی محسوب میشه .بنظر همه زندگی ما خیلی خوبه ولی من از شوهرم متنفرم چیکار کنمممم

بخاطر بچم زندگی میکنم ولی آخر شبا میشینم بحال زندگی نکبتم گریه میکنم افسوس که زمان برنمیگرده تا آدم اشتباهشو پاک کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با کس دیگه ای قبل ازدواج دوست داشتی و یا در ارتباط بودی؟ 

فاصله‌‌ٔ بین‌ تو‌ و‌ اهدافت یک‌ کلمه است:«اراده»🌱این‌ فاصله‌ را پر کن و باور‌ کن‌ هدفهایت‌ از آن چیزی‌ که‌ فکر میکنی به‌ تو‌ نزدیکتر هستند.🕊️

با کس دیگه ای قبل ازدواج دوست داشتی و یا در ارتباط بودی؟

نه اینقدر بابام رو این مسائل حساس بود جرات نداشتم چنین کاری کنم میفهمید منو میکشت .ولی خیلی حسرت دارم چرا با عشق ازدواج نکردم 

خب حرف زدی اونم حستو میدونه؟؟ محبت کردنش ب چه صورته؟؟

بعد هر بحث و قهر میگه باشه کشش نده من دیگه رفتارمو عوض میکنم ولی باز همون  جوریه .محبت کردن بلد نیست مغروره؛ سرده ؛بی ذوقه تو رابطه جنسی هم فقط به فکر خودشه

مگه میشه تو ۷ ساااال زندگی حرف نزده باشم خواهر. ‌. خیلی اختلاف داریم

قرار نیست ما بعد ازدواج اون آدم رو تغییر بدیم سخته و حتی نمیشه 😊 خودت رو تغییر بده، بعد خواهی دید اون هم به مرور... به مرور  تغییر می کنه.. نگاهت رو، این فکرا رو بنداز دور یعنی اون آدم اگه 99 تا اخلاق بد داره که فکر نمی کنم هم داشته باشه... يه اخلاق خوب که داره، اونو ببین، بزرگش کن، ما آدما مثل ذره بینیم  رو هر چی زوم کنیم اونو بزرگ می بینیم، اینقدر به نقاط منفی همسرت توجه نکن، اگه دنبال آرامشی.. 

فاصله‌‌ٔ بین‌ تو‌ و‌ اهدافت یک‌ کلمه است:«اراده»🌱این‌ فاصله‌ را پر کن و باور‌ کن‌ هدفهایت‌ از آن چیزی‌ که‌ فکر میکنی به‌ تو‌ نزدیکتر هستند.🕊️