2777
2789

بله مامانم همیشه میره ب خاله هام و جدیدا پسر خاله هام میگه ..بالام هم وظیفه نشر تو خونواده عموم رو بر عهده داره ..هرچی ک قرار میزاریم هم ب کسی نگیم بازم میرن میگن

چرخ گردون چ بگردد چ نگردد تو بخند🎀🫂این کاربر عاشق پروانه ها است🦋
بله مامانم همیشه میره ب خاله هام و جدیدا پسر خاله هام میگه ..بالام هم وظیفه نشر تو خونواده عموم رو ب ...

هعی خدا🤦

If our love is tragedy why are you my remedy?❤️If our love's insanity why are you my clarity?❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با یک دختر درد و دل میکردم اونم همه چیز رو به دوست پسرم گفت 

همه حرفام رو گفت 

خیلی ناراحت شدم خیلی زیاد. ناراحت شدم 

دختره حالش بد بود میومد پیش من ارومش میکردم

اما خب 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

با یک دختر درد و دل میکردم اونم همه چیز رو به دوست پسرم گفت همه حرفام رو گفت خیلی ناراحت شدم خیلی زی ...

وای لعنت به اینجور آدما

If our love is tragedy why are you my remedy?❤️If our love's insanity why are you my clarity?❤️
وای لعنت به اینجور آدما

حتی بهش گفتم چرا حرفامو بهش گفتی ؟ من فقط درد و دل کردم 

فقط گفت ببخشید و حرفی نداشت بزنه اما فراموشش نمیکنم البته بد هم نشد چون اون دوست پسرم آدم سمی بود

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

وقتی خودتون نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید ،راز خودتون رو

توقع دارید من(کنایه از دوست، اشنا ، رفیق) بتونم رازدار باشمو راز شمارو برا کسی نگم 

کاربر آقام....‌شباهت دارد عشق ما، به احوالات این دوران تویی یك عالمه تحریم بی‌پایان، منم ایران....

حتی بهش گفتم چرا حرفامو بهش گفتی ؟ من فقط درد و دل کردم فقط گفت ببخشید و حرفی نداشت بزنه اما فراموشش ...

شاید این اتفاق از این جنبه که تو میگی خوب باشه 

ولی بهرحال ذات بد اون آدم غیر قابل انکاره

وقتی خودتون نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید ،راز خودتون روتوقع دارید من(کنایه از دوست، اشنا ، رفیق) ...

این چه حرفیه آقا

طرف شاید کسیو نداره اومده درد و دل

فشار روشه یا هرچی 

اون شخص نباید بره پخشش کنه 

راز نگهداری یک ویژگی حسنه است.

این چه حرفیه آقاطرف شاید کسیو نداره اومده درد و دلفشار روشه یا هرچی اون شخص نباید بره پخشش کنه راز ن ...

وقتی میگی راز یعنی کسی نباید بدونه هیچکس اون دیگه راز نیست میشه دردودل اسمش و این دوتا فرق داره حرفایی ک رو دلمون سنگینی میکنه و دوست داریم به یکی بگیم تا یکم از بارمون کم بشه فرق داره با راز، راز مث این میمونه یجایی از بدنم عیب داره نمیخوام کسی بدونه یه اتفاقی برام افتاده نمیخوام کسی بفهمه یه داستانک هست که اسکندر شاخ داشت و همیشه کلاه میزاشت یروز که خیلی از این عیب دلش سر اومده بود رفت تو بیابون و سرشو برد داخل چاه و فریاد زد اسکندر شاخ داره شاخ داره شاخ داره بعدها کنار اون چاه نی هایی سبز شد که هرکسی داخلشون فوت میکرد صدا میومد که اسکندر شاخ داره این داستانکو مرحومه مادربزرگم بیست و پنج سال پیش برام گفت تو بچگی در مورد راز داری...

کاربر آقام....‌شباهت دارد عشق ما، به احوالات این دوران تویی یك عالمه تحریم بی‌پایان، منم ایران....

وقتی میگی راز یعنی کسی نباید بدونه هیچکس اون دیگه راز نیست میشه دردودل اسمش و این دوتا فرق داره حرفا ...

چی بگم والا

حالا اگه یه راز رو دلت سنگینی کنه چی