2777
2789
عنوان

متولداي ٧٣تا ٧٧ ك ني ني ميخوان بياين دورهم باشيم.

| مشاهده متن کامل بحث + 21465 بازدید | 3245 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدا چقد خندیدم ، میخواستم بنویسم یکسال و نیم دیدم نزدیک بیست و یک ماهشونه گفتم نه همون نزدیک دوس ...

خدا حفظشون کنه

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
یکسالو نزدیک دوسالشونه یعنی دقیقا چند سالشونه؟؟😄😅😆

حلما جون رانندگی چی شد؟قبول شدی؟

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
مریم جون از کجا بفهمیم تنبلی تخمدان داریم!

عزيزم من پري هام خيلي نامنظم بود و تخمك گذاريمو نميفهميدم دكتر رفتم سونو كرد فهميد

خدايا شكرت براي اميرم ♥️به دوستاي نازنينم نيني ناز و سالم بده💋

انشالله بزودي مامان ميشيم خوش اومدي دوستم    

فدات ایشالله همه منتظرا دامنشون سبز بشه 

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍

۵-۶سال پیشا مد بود که ۵-۶سالی هم حامله نمیشدن بچه نمیخاستن , اما الان دهه ۷۰ایا سریع باردار میشن و بچه میخان, منم خودم ۶۸هستم سه سال نخاستم الان بچم ۳سال و نیمشه

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره

سلام من متولد 75 شوهرم متولد 70،بعد از یکسال باردار شدم،  بنظرم ربطی به سن نداره به بلوغ فکری مربوط میشه، هیچکی باورش نمیشه که منو شوهرم این سنی باشیم چون حرکات و قیافمون ۵سال بزرگتر نشون میده 

خخخخ، من ۷۴ م و دومی توراهه

وااااي عزيزم سوگل جون ماشالله.

مبارك باشه گلم بسلامتي.

اولي چي بود؟

خدايا شكرت براي اميرم ♥️به دوستاي نازنينم نيني ناز و سالم بده💋