باباش برده کاری بهش کرده که بهش نزدیک میشم جیغ میکشه فرار میکنه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
به خدااااا من با هر دوشون خییییلی خوب بودم خییییلی😭😭😭😭😭
حقم این نبود خداااا 😭😭😭😭😭😭😭
تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به کجای قلبت شلیک کردهام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من میخندم شوخی میکنم 🤣همه اطرافیانمو خوشحال میکنم زخمهایی که خوردم رو برای خودم نگه میدارم غم چشمامو رو پنهان میکنم و برای همه خاطره خوب میسازم 😍 ولی دیگه هیچ چیز عمیقا منو خوشحال نمیکنه جز مرگ برای آرامشم و زندگی م صلوات بفرستید
تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به کجای قلبت شلیک کردهام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃
الهی بمیرم واسع دلت🥲بچه ک ندارم یکی ک مثل بچم بودم باهاش پیشم نیست😭با این تفاوت ک بزرگه فقط
خدا نکنه 😭😭
نباید میزاشتی ب پنج ماه برسع برو تقاضای ملاقات کن وقتی تنها بشه باهات خوب میشه چند بار بره بیاد
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
عزیزم 🫂نباید میزاشتی ب پنج ماه برسع برو تقاضای ملاقات کن وقتی تنها بشه باهات خوب میشه چند بار بره ب ...
زودتر رفتم هنوز یه هفته بود پیشش بود 😭😭 بعد از اون بازم رفتم
ولی حتی تلفنی هم باهام حرف نمیزنه 😭😭
زودتر رفتم هنوز یه هفته بود پیشش بود 😭😭 بعد از اون بازم رفتم ولی حتی تلفنی هم باهام حرف نمیزنه 😭� ...
برو بیار ب جیغ خاش کارت نباشع به خوراکی بدع اون لحظه و سریع بیارش باباش نباشه آروم میشه
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.