2777
2789
عنوان

مامانا بچه تون پیشتونه❓😭😭😭😭

2515 بازدید | 120 پست

خداروشکر 😭😭😭😭😭😭

توروخداااا ببوسینش😭😭😭😭😭😭

۵ ماهه ندیده م بچه مو 😭😭😭😭😭

باباش برده کاری بهش کرده که بهش نزدیک میشم جیغ می‌کشه فرار می‌کنه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

به خدااااا من با هر دوشون خییییلی خوب بودم خییییلی😭😭😭😭😭

حقم این نبود خداااا 😭😭😭😭😭😭😭

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدا شدین قانونی؟

من میخندم شوخی میکنم 🤣همه اطرافیانمو خوشحال میکنم زخمهایی که خوردم رو برای خودم نگه میدارم غم چشمامو رو پنهان میکنم و برای همه خاطره خوب میسازم 😍 ولی دیگه هیچ چیز عمیقا منو خوشحال نمیکنه جز مرگ برای آرامشم و زندگی م صلوات بفرستید
یعنی چکارش کرده باباش درست توضیح بده

نمی‌دونم 

از وقتی برده پیش خودش اینجور شده 😭😭

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

جدا شدین قانونی؟

اره

الهی بمیرم واسع دلت🥲بچه ک ندارم یکی ک مثل بچم بودم باهاش پیشم نیست😭با این تفاوت ک بزرگه فقط

خدا نکنه 😭😭

عزیزم 🫂

نباید میزاشتی ب پنج ماه برسع برو تقاضای ملاقات کن وقتی تنها بشه باهات خوب میشه چند بار بره بیاد 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
عزیزم چرا نمیاره پیشت ببینیش؟

میگه خودت بیا 

منم میرم اینجور جیغ می‌کشه فرار می‌کنه 😭😭

عزیزم 🫂نباید میزاشتی ب پنج ماه برسع برو تقاضای ملاقات کن وقتی تنها بشه باهات خوب میشه چند بار بره ب ...

زودتر رفتم هنوز یه هفته بود پیشش بود 😭😭 بعد از اون بازم رفتم 

ولی حتی تلفنی هم باهام حرف نمیزنه 😭😭

میگه خودت بیا منم میرم اینجور جیغ می‌کشه فرار می‌کنه 😭😭

اخی عزیزم خب اینبار واسش یه کادو یاخوراکی بخر ببر دیدنش بهش پیشنهاد پارک و سینما بده باهاش صحبت کن ک چقد دلت تنگ میش براش ولی نمیتونی ببینیش و.....

زودتر رفتم هنوز یه هفته بود پیشش بود 😭😭 بعد از اون بازم رفتم ولی حتی تلفنی هم باهام حرف نمیزنه 😭� ...

برو بیار ب جیغ خاش کارت نباشع به خوراکی بدع اون لحظه و سریع بیارش باباش نباشه آروم میشه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.