2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس برگرد تا وابستش نشدی😂🙌پسری که برای همه دخترا قلب بفرسته کنسله

از قبل دوسش داشتم سر یه کاری یهو سر رام سبز شد😂 اشکال نداره من به شکستن عادت دارم 😂😂

از قبل دوسش داشتم سر یه کاری یهو سر رام سبز شد😂 اشکال نداره من به شکستن عادت دارم 😂😂

اشکال نداره 

این نشد نفر بعدی خدای ما هم بزرگه

خواهشا بعدی فقط برای تو قلب بفرسته تا انقد درگیرش نشیم😔🤣

و دویدُ افتاد اما بلند شد، باید می رسید!🌱'

اشکال نداره این نشد نفر بعدی خدای ما هم بزرگهخواهشا بعدی فقط برای تو قلب بفرسته تا انقد درگیرش نشیم� ...

اولین کراشم بود که تونستم باهاش حرف بزنم😂 بقیه سلبریتی چیزین که نمیتونم بهشون دسترسی داشته باشم 🥲 اینم هنوز انگار تو رویام باورم نمیشه 😂😂

اولین کراشم بود که تونستم باهاش حرف بزنم😂 بقیه سلبریتی چیزین که نمیتونم بهشون دسترسی داشته باشم 🥲 ...

راهی چیزی نیس به خودت جذبش کنی دختر شاید شدددد

چه راهی چیکارش کنم؟😂😂

چطور روبه روت سبز شده

ببین میتونی زیاد ببینیش 

گاه گاهی بهش پیام بده 

مثلا استوریشو ریپلای بزنم زیاد نه هااا چون اگه بفهمه تو خوشت ازش میاد سری بیخیالت میشه

دیگه نمیدونم 🤣

اگر هم نشد خودتو زیاد درگیرش نکن

اما حرف من همیشه اینه

بزار اول عاشقت بشن قبل اینکه عاشق بشی دختر

چطور روبه روت سبز شدهببین میتونی زیاد ببینیش گاه گاهی بهش پیام بده مثلا استوریشو ریپلای بزنم زیاد نه ...

فقط میتونم بهش پیام بدم اگه حرف الکی بزنم خیلی مسخره میشه اخه 😂 لعنتی هیچی بلد نیستم 🥲😂😂 خیلی یهویی کارم باهاش گرفت باور کن خدا داره منو مسخره میکنه 😂🤣

فقط میتونم بهش پیام بدم اگه حرف الکی بزنم خیلی مسخره میشه اخه 😂 لعنتی هیچی بلد نیستم 🥲😂😂 خیلی یه ...

اره قطعا چرت پرتی نگی بهش 

منم گیجم🤣🤕