2777
2789
عنوان

اگر مدت زیادی به مثال یک ماه مادرتون خونتون بمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 31 پست

مادر شما هرچند روز هم که پیشتون بمونن حریم شما و همسرتون مشخصه.! 

موضوع خجالت آوری وجود نداره. 

هرکسی در اتاق خواب خودش می‌خوابه و اتاق خواب زوجین مشارکه. 

کار شما عجیب و غیر منطقیه. 

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلیل خاصی داره که مادرتون یک ماهه خونه شماست ؟

به نظرم خیلی سخته مادر آدم بیشتر از یکی دو روز خونه بچه اش بمونه .

البته مادرشوهر هم همینطور .

کاربری ۶ ساله ام رو به خاطر مسائل ....... از دست دادم .

خب من گاهی خواهرم چون راه دوره میاد چند شب میمونه مثلا دو شب .پیش خواهرم میخوابم تا صبح حرف می‌زنیم. ولی بیشتر نه.مثلا اگه خیلی وقت باشه مامانمو ندیده باشم دوست دارم یکی دو شب پیشش بخوابم.

من همون شب اول میرم پیش شوهرمالبته مادرشوهرم هر وقت میریم خونش میاد بین منو شوهرم میخوابه. بنظرم کار ...

وای برگام کاش شوخی باشه😂

حالا اون خانم °°°° ، شوهرت چجوری میذاره؟  😐

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

دلیل خاصی داره که مادرتون یک ماهه خونه شماست ؟به نظرم خیلی سخته مادر آدم بیشتر از یکی دو روز خونه بچ ...

بله از شهرستان اومده برای دکتر

بخوووون!!!کسی حرف زور بزنه حوصلشو ندارم همه چی بارش میکنم 👍و اگه غلط املایی دارم از کیبورد گوشیمه🤗 5امین کاربریمه چون حرف حق زدم تعلیق شدم🫡 👈هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉

بستگی به روحیات خود شخص داره واینکه چند وقته مامانت روندیده باشی ودلتنگش باشی .من نیاز دارم اگه دور بوده باشه ازم پیشش  یه شب بخوابم وهمسرش هم قطعا درک میکنه