2777
2789
عنوان

رفتارای پسر عموم جلو بقیه با من

507 بازدید | 12 پست

بچه ها من ازدواج کردم و خداروشکر خیلی خوشبختم و از زندگیم راضی ام همسرم آدم بسیار خوب و خوش اخلاقیه. 

یه چیزی میخواستم باهاتون در میون بزارم 

من از بچگی با پس عموم بزرگ شدم، خیلی همو دوست داشتیم این علاقه ادامه داشت تا سن 18 سالگی،خانواده عموم می دونستن فقط و دیگه هیچ کس نمی‌دونست 

تا اینکه توی همون سن 18 سالگی ما یه اختلاف بینمون افتاد و موضوع مهمی نبود اما لجبازی شد و همه چی تموم شد. 

تو مراسمات همو میدیدیم همیشه.

من همیشه بی تفاوت بودم ینی انگار یه پسر عموی ساده اس و باهاش اگه لازم باشه حرف میزنم جلو بقیه. چون زشته. 

اما اون جلو همه یه جوری رفتار میکنه همه میفهمن، من خیلی اعصابم خورد میشه 

من الان دیگه ازدواج کردم واقعا بهش فکر نمیکنم اما جایی که میرم و اونم میاد خیلی رفتاراش ضایعس دختر عمه ها و عموهام تقریبا دیگه با این رفتاراش فهمیدن. 

رفتاراش اینجوریه که وارد جمع میشه به همه سلام میکنه جز من،جلو همه، 

با همسرمم بد رفتاری کرده چند بار، بیرون دیده همسرمو روشو کرده اونور همسرم اومد گفت بهم منم گفتم ما زیاد ارتباط نداریم خانوادگی، 

ما قبلا خیلی رفت و آمد خونوادگی داشتیم با خانواده عموم. 

الانم خیلی دوسشون دارم اما دیگه نمیرم خونشون. 

چیکار کنم منم عین خودش رفتار کنم ینی اصلا تو جمع محلش ندم حتی رومو کنم اونور؟ 

بخدا همه فهمیدن که قبلا یه چیزی بین ما بوده! 

اصن خیلی رفتاراش ضایع اس. 

عروسیمم اومد ولی تمام مدت تو عروسی کنار وایساده بود و اصلا نرقصید تو فیلمم کاملا معلومه که انگار ناراحته، همسرم گفت چرا تو عروسی پسر عموت منو میدید اخم میکرد، گفتم نمیدونم. 

بچه ها بازم میگم من هیچ ارتباطی ندارم باهاش و الان دیگه 24 سالمه  

خیلی ازش بدم میاد بخاطر اینکه هر دفعه فامیل رو می بینم دخترای فامیل کامل فهمیدن.اعصابم خورده 😭

دیگه ازش متنفر شدم 

اختلاف بینمون افتاد ولی اون واسه من تلاشی نکرد 

اما الان همش دختر عمه ام میاد میگه مثلا اونروز رفتم خونه ی عمو، عمو تعریفت میکرد میگفت بهترین دختر فامیل همونه بعد پسرش همش گوش میکرد و قشنگ معلوم بود از رفتارش و تاکیید میکرد 

ما شماره همو هم نداریم امروز اتفاقی تو خیابون دیدمش با داداشم بودم، اومد کنار داداشم و کلی حرف زد بعد انگار منو ندید خیلی بهم برخورد که چرا باید اینجوری رفتار کنه داداشم الان میگه مثلا این شعور نداشت با خواهرم حرف نزد؟ 

رفتارش با بقیه اینطوری نیست، فقط من. 

خیلی میترسم همسرم شک کنه. 

من خونشون نمیرم اونم از وقتی دیگه من ازدواج کردم دیگه خونمون نمیاد، قبلا خیلی میومد، عموم اینا دائم خونه ی ما بودن اما این چند سال شاید رو هم دو بارم نیومدن. 

معمولا مراسمات عقد و عروسی همو می بینیم که اونم نمیشه نرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حالا همسرت بفهمه چی میشه ؟ خب یه آشنایی بوده که صورت نگرفته محل نمیده هم نده چون اصلا نقش مهمی تو ...

همسرم اگه بفهمه خیلی تاثیر بدی تو زندگیم داره. 

تو نمیدونی چقدر حساس و سخت گیره به این چیزا 

من دیگه کلا باید با خاندانم خداحافظی کنمممم برم فقط 

بزرگترین ترس من اینه که بفهمه. 

حساسه که حساسه خانوادت یعنی پشتت نیستن حتی اکه قرار باشه نینیشون ؟

خانواده ام که نه

اقوامم. همین عموم اینا 

خب من دوسشون دارم من عموم و زن عموم و دخترشو خیلی دوس دارم با هم ارتباطمون خیلی خوبه دائم از طریق تلفن با هم درارتباطیم اما خب اینجوری باعث میشه قطع رابطه شم 

خانواده ام که نهاقوامم. همین عموم اینا خب من دوسشون دارم من عموم و زن عموم و دخترشو خیلی دوس دارم با ...

همسرت بی منطقه یعنی خودش جایی قبلا خواستگاری نرفته ؟ شما داری بزرگش میکنی واسه همین همسرت حساس شده

همسرت بی منطقه یعنی خودش جایی قبلا خواستگاری نرفته ؟ شما داری بزرگش میکنی واسه همین همسرت حساس شده

نه نرفته واقعا، فکر می‌کنم اولین نفر من بودم اما خب شایدم کسیو دوس داشته اما غریبه بوده و من نمی‌فهمم. 

اره من زیاد اعصابمو بهم ریخته،

ما تو جمع باشیم زن عموم میگه انشالله چن سال دیگه برای پسرم فلانی زن بگیرم و اینا. بعد پسر عموم و دختر عموم و دختر عمه هام نگاه من میکنن تا ببینن واکنش من چیه مثلا 😑

بعد بقیه هم فکرایی پیش خودشون میکنن😭😭