2777
2789
عنوان

اختلاف سنی در ازدواج

175 بازدید | 29 پست

سلام بچه ها 

یه سوال داشتم میخواستم نظرتونو بگین

بنظرتون اختلاف سنی 10 سال یا بیشتر  برا ازدواج یا دوستی نرماله؟

مثلا دختر 20 پسر 30

درکل تا چقدر اختلاف بنظرتون طبیعیه؟

متاهلا اگر دوست داشتین اختلاف سنیتونو بگین 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

یه شخصه نمیپسندم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به خودتون داره.

برای ما ۱۱ ساله خیلی راضیم،،من اختلاف سنی زیر ۱۰ سال رو قبول نداشتم از اول یکیم برعکس من شاید باشه.

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

مامانم میگ نه نمیزاره بچگیتو بکنی همش ازت میخواد خانوم باشی سنتون ک بره بالا یهو اون ۵۰سالشه تو تاز ...

اینم هست

ولی من بیشتر به اون حس حمایتی که ممکنه بده فکر میکنم 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

ما18سال همه چی اوکیه خداروشکرت برگردم عقبم همین انتخابمه ولی پیشنهاد نمیدم چون ادما متفاوتن

🔴لطفا ریپلی نزنید چرت پرت بگید متشکر🔴

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨

ببین اختلاف سنی چنان مهم نیس 

مهم احترام متقابل ب سلیقه ها و علایق همدیگه هست و درک همدیگه

خودم و همسرم ۱۰ سال اختلاف سنی داریم 

فراز و نشیب زیاد داشتیم توی زندگیمون ولی ب سلیقه هم احترام میذاریم 

خیلی جاها پیش اومده هم نظر نبودیم ولی مشورت میکنیم و از هم ایده میگیریم 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بعضی زوج هارو دیدم با اینهکه 10 یا 11 سال تفاوت سنی داشتن زندگی خوبی داشتن پس بنظرم زیاد مهم نیست مهم اینه هر دو طرف هم دیگه رو درک کنن 

اما من و شوهرم کمتر از یک سال تفاوت سنی داریم 

اختلاف سنی زیاد دوس دارم مثلاً کمتر از 10سال نباشه 😍😅

منم

ولی علاوه بر خوبی ها ممکنه بدی هایی هم داشته باشه 

بخاطر همین پرسیدم