2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره داره، تا جایی که میدونم عکسو فیلم خودشو دوستاش، روبیکا داره، همین گروه دخترونه دارن

اره دختر منم تلگرام و اینستا داره بنظرم بد نیست براش میخواستم نظر بقیه رو بدونم

دخترم هفت ساله است و کلاس دوم . 

اوایل ۴ سالگیش مادر بزرگش برای سوغاتی یکی از گوشی های روز دنیا رو گرفته بودند 🤦 به جز روز اول .. همونجور تو جعبه و تو کمد هست . علاقه ای ندارم بچه رو زود آلوده ی گوشی و تکنولوژی بکنم . ترجیح من و پدرش اینه که وقتش رو به طرق بهتری صرف کنه . 

تا ۱۴ سالگی .

توروخدا گوشی از بچهاتون نگیرید بخدا زیاد سخت بگیرین عقده ای میشن بچها کارای بدی ازشون سر میزنه کنترل ...

نه اصلا نمیگیرم و چک نمیکنم چون میدونم اگه اینکارو کنم عقده آب میشه در آینده تلگرام و اینستا بقیه برنامه هارو داره

نه اصلا نمیگیرم و چک نمیکنم چون میدونم اگه اینکارو کنم عقده آب میشه در آینده تلگرام و اینستا بقیه بر ...

دقیقا چه در زمینه گوشی چه در زمینه بیرون سخت گیری باعث میشه بچه سراغ همون کار بد بره و هزار ترفند بزنه که اصن روحتون خبر نداشته باشه باهاش انقد دوس باشین که اصن رمز برا گوشیش نزاره راحت شما گوشیش نگاه کنید

اگه تو این دوره زمونه بچه هارو از گوشی بگیریم عقده ای در میان همش حسرت میکشن الان مثل دهه های قبل نیست الان نسل تکنولوژی هست باید گوشی داشته باشه 

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
دختر من یه ماه دیگه دوازده سالش میشه، سه ماهه که گوشی داره، اینستا نصب کرد که حذف کردم، هنوز اینستا ...

آره اینم هس ولی دخترم چیزای خوبشو میبینه خیلی چیزای آموزشی داره مثل آموزش زبان و خط طراحی ..و صفحه همکلاسیاشو فالو داره