2777
2789

خونمون شهرستانه حالا هرکی بیاد یه دو‌هفته ای موندگار میشه اونم با بچه هاشون میان  حالا چکار کنم خونه ام بهم ریخته میشه و اونطوری که دلم می‌خواد نمیتونم هم تمیز بمونم هم بقیه کار ها یا به سر وضع بچه ها برسم  میتونین راهکار بدین اینجور مواقع چکار میکنین همه کار هاتون سر نظم باشه یا اونا خودشون معذب بشن نزارم بچه هاشون ریخت و پاش کنن 😕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه تعداد ظرف و ظروف بذار جلو دست به بقیه دست نزنید هر دفعه از همونا استفاده کنید

هر چی تو یخچال هست و بخورید و به اندازه و مناسب با وعده های غذایی خرید کنید که چیزی خراب نشه 

از مهموناتم کار بکش 

وای چقدر بی ملاحضه ان😑حداقل دو سه روز بیان

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

مهمونه دیگه نمیشه که بهشون چیزی گفت به نظرم تنها راهش اینه که به بیخیالی بزنین تا به شمام خوش بگذره ...

اره منم آدم سخت گیری نیستم ولی اونجوری بیخیال کنم دیگه واویلا میشه 

به بچه ها نفری یه لیوان مخصوص خودشون بده تا توی سینکت پره لیوان آبخوری بچه نباشه 

واسه خوراکی زیر انداز بنداز

به بچه ها جارو دستی بده اگر چیزی ریختن زمین زود جارو بکشن 

وسایل بازی زیاد دم دست نزار 

چنتا برگه بزار دم دست بشینن نقاشی بکشن 

اسمم نظر همسرمه
مهمونه دیگه نمیشه که بهشون چیزی گفت به نظرم تنها راهش اینه که به بیخیالی بزنین تا به شمام خوش بگذره ...

اره منم آدم سخت گیری نیستم ولی اونجوری بیخیال کنم دیگه واویلا میشه 

یه تعداد ظرف و ظروف بذار جلو دست به بقیه دست نزنید هر دفعه از همونا استفاده کنیدهر چی تو یخچال هست و ...

اره بیشتر واسه دکتری میان ولی مشکل اینجاست مخصوصا فامیل های شوهرم میان  منم آدمیم که بقیه رو کار نمیدم ولی اونا هم انگاری خیلی باهام راحتن که زیاد خودشون رو به زحمت نمیندازن

به بچه ها نفری یه لیوان مخصوص خودشون بده تا توی سینکت پره لیوان آبخوری بچه نباشه واسه خوراکی زیر اند ...

اخه همه لیوانام یه شکل هستن مگه اینطور که چند متفاوت بخرم بچگونه ممنون از نظرت 

اره بیشتر واسه دکتری میان ولی مشکل اینجاست مخصوصا فامیل های شوهرم میان منم آدمیم که بقیه رو کار نمی ...

اشتباه میکنی دیگه مثلا به دخترشون بگو فلانی جان شما جارو بکش من دارم فلان کارو میکنم دستم بنده

یا میوه بشورن یا بچینن یا ظرف بشورن

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

نون پنیری 

آرد سفید ۳لیوان 

روغن نصف استکان یکم ب کمتر 

دو قاشق شکر 

یکم نمک 

یک قاشق خمیر مایه 

پنیر پینکا یا ویلی

شیر یک لیوان اگه دیدی کمه یکم اضافه کن 

با هم مخلوط کن خوب ورز بده  بذار استراحت کنه دوساعت

خمیر رو اندازه یه گردو  بردار وسطش پنیر بذار و گرد کن که خمیر دور تا دورش باشه پنیر اصلا معلوم نشه 

بذار نیم ساعت یه ساعت استراحت کنه بذار تو فر دمای ۱۸۰ درجه اول شعله ی پایین بعد بالا رو روشن کن پایینو خاموش کن 

واسه پیراشکی خمیرش که همونه فقط یه قاشق شکر بزن 

مرغ و سیب زمینی  آب پز کن  پیاز سرخ کن دلمه اضافه کن دوست داشتی یکم هویج رنده شده بزن خوشمزه میشه  یکم نرم شد مرغ هارو ریش ریش کن اضافه کن بعد سیب زمینی هارو له کن اضافه کن در آخر یکم رب بزن و ادویه و تمام یکم خمیر بردار بازش کن مواد وسطش بذار گرد کن بذار فر دمای ۱۸۰ اول پایین بعد بالا