2777
2789

بچہ ھا سلام 

من یہ دختر پر شور و درس خون بودم  واقعا درس خون

با دختر ھمسایہ مون خیلی رفیق بودم 

اون درسش ضعیف بود۔ گاھی از من می خواست برم خون شون بھش ریاضی و فیزیک درس بدم

حیاط خیلی قشنگی داشتن وسط حیاط شون یہ شاہ توت زیبا بود

کہ زیر سایہ ش یہ تخت کوچیک بود

با ھم اونجا می نشستیم  و من بھش درس یاد می دادم

کلی ھم بگو و بخند داشتیم

یہ برادر بزرگ تر از خودش داشت دانشجو بود

اسمش محمود بود۔ خیلی آقا و نجیب بود

من کہ می رفتم خونشون اصلا تو حیاط نمی اومد 

خودش بود و کتابھاش

یہ روز کہ من و راضیہ۔ زیر ھمون سایہ توت نشستہ بودیم  از  دانشگاه اومد۔ ولی تنھا نبود

یہ مرد جوون ھمراش بود  

رسول ھم کلاسیہ محمود بود ۔۔۔۔

منم اما جای جبران دارم

تو هم داری باورکن

شاید هم نشه

البته من عاشق نشدم😥😑

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش عاشق شدہ بودممن یہ احمق۔ بی خاصیتم😔

مگه چی میشه

هر کی که عاشق میشه احمقه😥😥😥😥😥😥😥

اتفاقی هس که افتاده خودتو براش ناراحت نکن دیگه❤

همه چی باز تو جای درست اتفاق میفته

بی خیال💔

درست میشه🌹🌹🌹🌹🌹

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

مگه چی میشههر کی که عاشق میشه احمقه😥😥😥😥😥😥😥اتفاقی هس که افتاده خودتو براش ناراحت نکن دیگه❤همه ...

ببخشید الان خوندم اولش رو ندیدم مگه چی شده

مگه چی میشههر کی که عاشق میشه احمقه😥😥😥😥😥😥😥اتفاقی هس که افتاده خودتو براش ناراحت نکن دیگه❤همه ...

بچہ ھا ھیچ وقت از روی ظاھر آدمھا قضاوت نکنید  کاری کہ من کردم  و۔ مثل چی پشیمونم😔

بچہ ھا ھیچ وقت از روی ظاھر آدمھا قضاوت نکنید کاری کہ من کردم و۔ مثل چی پشیمونم😔

بیخیال گلم مشکلی نیس درست میشه یادت میره

همه تو یه مرحله از زندگیشون سختی داشتن

همه تو مرحله اشتباه کردن

ببین تموم شده نموده واسشون

مشکلی نیست حل میشه

بیخیال گلم مشکلی نیس درست میشه یادت میرههمه تو یه مرحله از زندگیشون سختی داشتنهمه تو مرحله اشتباه کر ...

ولی  بعضی از اشتباها قابل جبران نیست فقط تا ابد داغش روی دلت می مونہ

بچہ ھا  اونی کہ ھمراہ محمود اومد  رسول بود  دوست صمیمیہ محمود کہ بچہ ی شھرستان بود  

قدی متوسط داشت  چشمای کشیدہ و موهای بور  و۔ کم پشت

توی اتاق با محمود گرم صحبت بود  گاھی متوجہ ی نگاھاش می شدم

اما بہ روی خودم نیاوردم  اون۔ روز۔ و۔ چند روز  بعد ھم گذشت

یہ روز بعد از ظهر  راضیہ  دختر ھمسایہ مون زنگ زد  کہ۔ بدو بیا خودنمون کار واجب باھت دارم  گفتم نمی تونم کار دارم

این قد اصرار کرد کہ رفتم 

طبق معمول روی ھمون تخت نشستہ بود  من و کہ دید بغلم کرد و گفت  لیلا۔ یہ نفر این جاست باھت حرف دارہ گفتم  کیہ

گفت اینجا بشین الان میاد  

روی تخت نشستم  و منتظر۔ کسی نبود  غیر رسول  با تعجب از جام بلند شدم 

جلو اومد و سلام کرد۔ جوابشو ندادم گفتم با من چہ کار دارین 

گفت  لطفا بشینین  خیلی وقت تون و نمی گیرم 

عصبی شدم و با تندی گفتم وقت ندارم حرف تون رو بزنید 

و در کمال ناباوری ازم خواستگاری کرد 

این قد عصبی شدم نذاشتم حرفش تموم بشه  گفتم شما بی جا کردین چہ غلط ھا 

راضیہ کہ اومد بیرون بھش توپیدم و گفتم ازت توقع نداشتم من و واسہ این اینجا بکشونی و۔ بدون خداحافظی اومدم

روز بعد تو مدرسہ ھم و دیدیم  گفت  چرا۔ این جوری کردی۔ رسول خیلی پسر خوبیه  عاشقت شدہ  عاشق صدات  می گفت صدای مهربون و قشنگی داری

با تمسخر گفتم غلط کردہ با اون قیافش  بھش بگو یہ نگاہ تو آینه بندازہ بعد عاشق بشه  پسرہ ی بی ریخت 

ھمین قد مغرور بودم و۔ ھمین قد نادون

ولی بعضی از اشتباها قابل جبران نیست فقط تا ابد داغش روی دلت می مونہبچہ ھا اونی کہ ھمراہ محمود اومد ...

نمیمونه راحت باش