2777
2789
عنوان

حس میکنم بی آبرو شدم

330 بازدید | 14 پست

من تو دانشگاه با یه پسری در حد دو هفته صحبت کردم و بهش مشورت دادم چون سیگار می‌کشید و ... و از شکست عشقیش گفت منم از شکست عشقیم گفتم و در حد دو هفته الی سه هفته باهم درد و دل کردیم تو نگو این دل بسته 

منم از قضا عشقم اومد پیشم و گفت میخواد منو (خیلی پسر پاکیه ) منم قبول کردم 

بعدش اون آقایی که باهاش درد و دل کردم که از خودمم کوچیکتر بود رفت همه جا گفت من خیانت کردم دل بسته و ... در صورتی که آخرین روزی که گفت دوستت دارم گفتم پس بیا خواستگاری اما نیومد و منم منطقی عمل کردم 

بابت این موضوع ی جدایی هم از عشقم داشتم هنگام نامزدی ( الان یسری ها منو طوری نگاه میکنند ، قضیه رو نمیدونن و اینکه قضاوتم میکنند داره روانم رو تلیت می‌کنه)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم کلا بهتره تو فضای دانشگاه بیش از حد با کسی صمیمی نشد

استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و‌ زمین وسط بحث مارو  ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته ‌قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬

نباید به این زودی اعلام میکردید که با عشق قبلیتون وارد رابطه شدید .باید میذاشتین مدتی بگذره ..اما الانم خودتون درگیر حرف دیگران نکنید   اون پسره هم اگر شما رو میخواست میومد خواستگاری 

وقتی نیومدهپس هیچ حقی نداره که گلایه کنه .پسرا زود فکر میکنن خبریه تا یه دختری بهشون یکم‌رو بده

حالا خب من منطقی عمل کردم و بهش بها ندادم اینم برای تلافی آبروی منو برد که انگار من خیانت کردم و ... دید یسری از آدم هارو بهم بد کرده 

حالا خب من منطقی عمل کردم و بهش بها ندادم اینم برای تلافی آبروی منو برد که انگار من خیانت کردم و ... ...

بهش توضیح میدادین قبلش .ولی حالا که اینطور شده پس بیخیال .خودت رو درگیرقضاوت کسی نکن .اذیت میشی