2777
2789

منو دوتا از جاری هام تو یه ساختمونیم واحدامون جداست بعد برای اینا مهمون اومده بعد اون یکی جاریم شام دعوت کرد حتی به من نگفت بعد بعد شامم میخواستن بامهمون برن شب گردی به من نگفتن جاریم گفت تو ک نمیای میای گفتم ن دستت دردنکنه نمیام بعدالانم میخوان برن بیرون اصلا به من نگفت تو بیا حتی تعارفم نزد ولی اونو میخواد با خودش ببره

تو چندروزفهمیدم حامله ام تو چندروز فهمیدم سقط شده 😪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید بخاطر اینکه عمل بینی کردی تازه و شاید اذیت بشی نگفتن🤔

تو تاپیک قبلیم هم هست براش مهمون اومده بود میتونی بری بخونی میتونست یه تعارف بزنه یا میگفت به خاطر عملت نگفتم حتی اونم نگفت 

تو تاپیک قبلیم هم هست براش مهمون اومده بود میتونی بری بخونی میتونست یه تعارف بزنه یا میگفت به خاطر ع ...

اره راست میگی

میشه برای خوشبخت شدنم دعا کنی؟                                  لطفا آقایون درخواست دوستی ندن.
بله ناراحت میشدم ولی خب احتمالا اون دو تا با هم خیلی خوبن

به جون بچه هام میان پیش من پشت هم دیگه حرف میزنن رودرو خوبن پشت سر چشم ندارن همو ببینن

خب نمیخوام پعا راه بندازم ولی منم باشم ناراحت میشم

اکثر جاریا (نه همشون) همش اذیتای از قصد میکنن

ولی خب دیگه چه میشه کرد

هرکی با زندگی خودشه اصلا بهتر که شمارو نبردن

خوش نمی‌گذشت به نظرم

خب نمیخوام پعا راه بندازم ولی منم باشم ناراحت میشماکثر جاریا (نه همشون) همش اذیتای از قصد میکننولی خ ...

من ک نمیرفتم ولی ادم دلش میشکنه غرورش له میشه خیلی بی احترامی کردن