2777
2789
عنوان

مامانا کمک راجع به شربت فروگلوبین

| مشاهده متن کامل بحث + 115060 بازدید | 43 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مهدا جون خوب شد پیدات کردم دخترت رو از پوشک گرفتی؟

نه یه چند روزی تلاش کردم و اصلا همکاری نکرد سرویس هامون خیلی سرد شده نمیره بشینه. گذاشتم بعد عید

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
ببخشید کاری برام پیش اومد الان نمیدونم ولی دو ماه پیش قدش 91 و وزنش 13 کیلو بود

قد و وزن. دخترت کاملا نرمال هستش. چرا الکی شربت میدی. دختر من سه سانت قد و یک کیلو وزن از رو نمودارش اومده پایین. 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
[QUOTE=46968095]ببخشید کاری برام پیش اومد الان نمیدونم ولی دو ماه پیش قدش 91 و وزنش 13 کیلو بود[/QUO ...

از اونروز که این دارو رو میدم خوابش که بهتر شده خدارو شکر حالا امیدوارم غذا خوردنش هم خوب بشه

با سلام

شربت فروگلوبین حاوی تمامی ویتامین های مورد نیاز جهت خون سازی می باشد. همچنین دارای خاصیت اشتها آوری می باشد که از این جهت برای کودکان بسیار توصیه می شود. این شربت دارای مواد معدنی نظیر آهن، روی (Zinc) و مس نیز هست.

با سلام شربت فروگلوبین حاوی تمامی ویتامین های مورد نیاز جهت خون سازی می باشد. همچنین دارای خاصیت ...

باسلام،مدت زمان نگهداری شربت فروگلوبین بعد از بازشدن تا چند روز هست؟در ضمن باعث سیاه شدن دندان های کودک هم میشه؟دخترم۲سال و یک ماهش هست و پزشک اطفال این شربت رو تجویز نمودن

هیچوقت چیزی رو بزور از خداوند نخواهید که خیرش را نمی بینید،خداوند هر وقت صلاح داند عطا نماید🌷پس فقط شُکر شُکر شُکر🌷
باسلام،مدت زمان نگهداری شربت فروگلوبین بعد از بازشدن تا چند روز هست؟در ضمن باعث سیاه شدن دندان های ک ...

با سلام، 30 روز پس از باز شدن مصرف شود. در مورد سوال دیگه تون بله دندان ها را سیاه می کند. فقط فرمولاسیون های لیپوزومال مثل قطره آهن لیپوزوفر دندان ها را سیاه نمی کند.

با سلام، 30 روز پس از باز شدن مصرف شود. در مورد سوال دیگه تون بله دندان ها را سیاه می کند. فقط فرمول ...

ممنون از پاسخگوییتون،اخه این شربت حجمش زیاده،روزی ۵سی سی بقیش اضافه میمونه،باید بندازیم دور؟

هیچوقت چیزی رو بزور از خداوند نخواهید که خیرش را نمی بینید،خداوند هر وقت صلاح داند عطا نماید🌷پس فقط شُکر شُکر شُکر🌷