2777
2789

شوهرم چندباری خیانت کرد وافتاد به غلط کردن وبخشیدم امابازم تکرار کرد دیگه بس که بخشیدم قبحش براش ریخته بود وپرو شده بود باراخر متوجه شدم ازخانمی شماره گرفته که دیگه زدم به سیم اخروجمع کردم و مهریمو گذاشتم اجرااونم اومد پسرمو که ۴ سالشه

و دی ماه میره تو۵ سالگی ازم برد 

۱ماه ونیمه بچمو ندیدم

شوهرمم کلی فحش وتهدید میفرستاد برامن و پدرم

جوابش نمیدادیم

امااز این میسوختم که میرفت پیش مردم قسم میخورد که پاکه وخطایی نکرده و زنم شکاک و روانیه و کلی پشت سرم حرف میزد حرفا به گوشم میرسید آتیش گرفتم

بااینکه من حتی ویرووسHPV گرفتم که مطمئنم ازاین بشربود چون حتی خیانت جنسی داشته

بااین حال همش میگفتم شاید دادگاه بهش فشار بیار وسرش به سنگ بخوره و بادادن حق طلاق بهش فرصت اخرو بدم شاید اصلاح شد بخاطر بچم

خلاصه بهش پیام دادم که ببین اونم طلاقمو میخواد یانه چون خیلی ادعا داشت دوستم داشت و ازدواجمونم سنتی ننننبود

من نه قراره حقمو ببخشم ن چیزی و همین الانم ماشینشم توقیف کردم و میتونم صبح ک میره سرکار برم از دم در شغلش ببرم پارکینگ

اما فقط میخواستم زبونشو ببینم

وببینید چیا درمورد بچم میگه نظرتون درمورد این آدم چیه؟؟

گذاشتی لایک 

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  

نباید اولین خیانت میبخشیدیش

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم بگم پسرم خیلی ب پدرش وابستس چون پدرشو کمتر میدید و اکثرا پیشم بود چون پدرش سرکار بود واس همین همیشه تشنه پدرش بودواس اینکه باماشین ایناهم میبرتش بیرون

منم از فشار روحی زندگیم خیلی عصبی شده بودم و از کوره درمیرفتم و سر پسرم داد میزدم یا میزدمش😭

اما بعید میدونم اینطوری بچم فراموشم کرده ک شوهرم میگه شما چی میگید

بچه هیچ وقت مادرشو فراموش نمیکنه شک نکن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

چقدر صغری کبری میچینی و چونه میزنی؟اینجوری ریشخندت کنه خوبه؟یا منطقی حرف بزن یا باهاش چت نکن وکیل بگیر کاراتو بکنه 

قشنگ حرصت از تایپ کردنت پیداست خوب دلشو خنک نکن 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

اسی چرا بهش پیام دادی ولش کن بابا

بچه مشکل ساز میشه واسش خودش میاد دو دستی تقدیمت می‌کنه فقط صبر کن

اگه پشتوانه داری بچه رو بخواه وگرنه بزار پیش باباش بمونه تا جون باباش دراد

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........