2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرما خوردم فک میکنم ایدز دارم

اینا همش وسواس ،شما سالمی فقط ی سرماخوردگی که انشالله رفع میشه 

عمرت رو با این فکرای پوچ هدر نده 

من خودم از بچگی وسواس دارم ،تمام افکار ما توهمی بیش نیست

این فکرا به راحتی دست از سرت برنمیداره مگر اینکه عظمت رو جزم کنی و بهش بگی به تو ربطی نداره 

من دوست دارم مریض باشم (دور از جون)

چون دلایل منطقی بیاری بازم این افکار ول کنت نیست ،مثلا به خودت بگی مگه من دکترم یا علم غیب دارم که بیمارم ،اون باز ی دلیلی میاره واسه نگران نگه داشتن تو 

بگو به جهنم هر چی میخواد بشه بشه ، از زندگیت لذت ببر ،کی از فرداش خبر داره ،من ی دوست دکتری داشتم می گفت ،هیچ وقت نگران فردایی که نیومده نباش 

از گوشیت لذت ببر ، و بدون امثال تو خیلیا هستن که این افکار آزارشون میده و خوشبختانه همگی توهمی بیش نیست ،پس نزار ی فکر پوچ و الکی از زندگی عقب بزارتت

میترسم به دارو هاش وابسته شم تا آخر عمر قرص بخورم

دکتر در مواقعی که نتونی کنترل کنی واجبه ،ولی سعی کن خودت کنترلش کنی 

تنها راه درمان وسواس بی اعتناییه ،هر فکر ازار دهنده ایی که میاد تو دهن باید بزاری بیاد مقاومت نکنی ،استرس نگیری ،خودت رو آروم کنی بزاری اون فکر بیاد و رد بشه 

چندبار که بی افتنایی کنی انشالله خوب خوب میشی 

اینا همش وسواس ،شما سالمی فقط ی سرماخوردگی که انشالله رفع میشه عمرت رو با این فکرای پوچ هدر نده من خ ...

خیلی دلم میخوایت. با یکی درد دل کنم 

هیچ کس درکم نمی کنه خیلی تنهام 

واقعا حرفاتون آرومم کرد 😔