2777
2789
عنوان

پنجاه و چهارمین روزه گرفتاری💔💔

277 بازدید | 34 پست

۵۴ روزه رنگ بیرون ندیدم و یه خنده ی از ته دل نداشتم همه دارن وسایل مدرسه شون رو میخرن و منم دارم حسرت میخورم😭😭

امسال سال آخرم بود نزاشتن برم 

تورو خدا برام دعا کنید که مشکلم حل بشه از همه جا رونده شدم همه جور نذر و نیازی گفتم تورو خدا دعام کنید 😭

یه روزی بر میگردی که دیگه منی وجود نداره🙃 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه چرا

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

کلاس چندمی؟چرا نذاشتن؟

حتما دوازدهمه دیگه

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان

یه اتفاقی افتاد نزاشتن

دنبال بهونه بودن نزارن برم و همیشه با مدرسه تهدیدم میکردن اینبار خودم بهونه دادم دستشون😔💔💔

دعا کنید مشکلم حل شه بتونم رنگ خوشبختی ببینم

یه اتفاقی افتاد نزاشتندنبال بهونه بودن نزارن برم و همیشه با مدرسه تهدیدم میکردن اینبار خودم بهونه دا ...

بحث دوست پسر يا از لحاظ مالی؟

اگه مالی من حاضرم برات کتاب و دفتر بخرم و لوازم تحریر تا بری

اکانت واگذار شد .

مگه چیکار کردی چه کوفتیه ؟ هرکاریم کرده باشه ... کسی حق نداره حق تحصیل کسی رو بگیره ازش

آخ که گفتی عزیزم😔😔بخاطر یه اشتباه نباید آینده کسی رو خراب کنیم😔