2777
2789
خیلی تنهام نمیتونم اسم طلاقو بیارم شرایطش بود یه لحظه هم صبر نمیکردم گاهی ادما محکومن به یه چیزی که ...

تو محکوم به چیزی نیستی.همین الانش هم بری بعد از کتک شکایت کنی حق بهت میدن‌.خونواده ات هم نمیخوام بزارن دور از جون بمیری زیر دست این آدم.

برادر من وکیله بارها از خشونتهای خونگی گفته که یا موجب نقص عضو شده یا تو چند تا مورد حتی دور از جون شما مرگ

لااقل یک مشاور برید.همسرتون الانم که داره خیانت میکنه.کجای این زندگی موندن داره

راستی دوستان من دوساعت پیش عضو شدم بلد نیستم تاپیک بزنم اگه میشه یکی یادم بده

گوشه سمت چپ نوشته +تاپیک نظرسنجی ،روی تاپیک بزن .خیلی آسونه

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=46952642]تو محکوم به چیزی نیستی.همین الانش هم بری بعد از کتک شکایت کنی حق بهت میدن‌.خونواده ات هم نمیخوام بزا 

خودم اینا رو بهش فکر کردم عزیزم شاید محکوم به زن بودنم بعضی وقتا به سرم میزنه وسایلامو جم کنم برم عراق با اینجا مرز زمینی نیم ساعته 

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢

استاتر به نظر من ادبش کن نزار مثل من عادی بشه برات براش اینقد نقش بازی کن حالتو بد کن که ادم بشه 

تو محکوم به چیزی نیستی.همین الانش هم بری بعد از کتک شکایت کنی حق بهت میدن‌.خونواده ات هم نمیخوام بزا ...

ببین اگه مدرک داشته باشه که خیانت کرده حالا یا عکسی چیزی 99تاضربه شلاق بهش میزنن.اگرم بره پزشک قانونی دستشو و جاهای ضربو شتمو نشون بده دیه براش میبرن.میتونه ی زندگی جدیدشروع کنه باپول مهرش.ولی واسه ضهره چشم میتونه نامه بگیره داشته باشه از پزشک قانونی

چقدر تلخ حرف میزنی. کاش کاری از دستم برمیومد

فقط دوست دارم فریاد بزنم تمام مردای  دنیا بشنون که زنها رو کتک نزنین زنها رو کتک نزنین 

[QUOTE=46952642]تو محکوم به چیزی نیستی.همین الانش هم بری بعد از کتک شکایت کنی حق بهت میدن‌.خونواده ا ...

اینجور میپیچه تو فامیل زنه خوب نبود فراری بود.خلیا.اخه باچه پولی میری؟کجا زندگی میکنی؟ی فکر اساسی بکن.اصن برو دهنشو ببند

استاتر به نظر من ادبش کن نزار مثل من عادی بشه برات براش اینقد نقش بازی کن حالتو بد کن که ادم بشه&nbs ...

اره میدونم باهاش چه کار کنم چون عشق بچس خودشم بچه میخواست کاری میکنم دفعه دیگه نگه تو، همون به خانوادش بگم براش بسه

اینجور میپیچه تو فامیل زنه خوب نبود فراری بود.خلیا.اخه باچه پولی میری؟کجا زندگی میکنی؟ی فکر اساسی بک ...

اره اونم هست 

اره میدونم باهاش چه کار کنم چون عشق بچس خودشم بچه میخواست کاری میکنم دفعه دیگه نگه تو، همون به خانوا ...

اول بارش بود دست روت بلند کرد?

[QUOTE=46952666]اره میدونم باهاش چه کار کنم چون عشق بچس خودشم بچه میخواست کاری میکنم دفعه دیگه نگه تو، همون به خانوا ...[/QUO

مامانم میگه موقع زایمان طبیعی زن وقت درد هر دعایی بکنه براورده میشه شمام اگه برا خودت دعاکردی ماروام فراموش نکن