2777
2789

من به خاطر پانیکم و وسواس فکریم کلا اخبار گوش نمیکنم . بعد ما بالای خونه مادرشوهرم اینا زندگی میکنیم . 

الان کار داشتم یه سر رفتم پایین دیدم اخبار ماهواره روشن بود . داشت میگفت نمیدونم فلانی غذا نمیتونه بخوره و سرم میزنن بهش . اونو شنیدم استرس گرفتم خیلی شدید . میترسم . میگم منم نکنه نتونم غذا بخورم .😭😭 میدونم از نظر شما مسخرست . ولی من مریضم . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایی منم میگم نکنه سوتی ناجور بدم پیش خانواده نامزد نداشتم 🤣😖خیلی حس بدیهیه استرس میگیرم

ناشناس‌من🌱   https://daigo.ir/secret/3756347794                                                                                                  نانای مامانم هستم خوشگله🙋🏻‍♀️✨:> تازه نامزد کردم نمیدونم چی بنویسم اونایی که تازه نامزد میکنن تو بیوشون چی مینویسن؟؟ 😐

رکتر رفتم خیلی بهتر شدم ولی بعضی وقتا برمیگرده .

اره متاسفانه درمان نداره فقط میشه کنترلش کرد

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

منم پانیک  دارم درکت میکنم 

ب مغزت هرچی میگی یخاهی آرومش کنی بدتر میشه وضعیتش 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

مدیتیشن انجام بده 

خیلی ساده هست 

اتم اگر یک توپ باشه مجموع الکترون پروتون ونوترون فقط سه هزارم از اون توپ هست، یعنی 99/9درصد توپ خالی هست و درنتیجه  کل هستی از 99/9درصد فضای خالی تشکیل شده.... همین هست که مولانا میگه (صورت از بی صورتی آمد برون)