هدف از این تاپیک اینه ک بگم تو هر قوم و ملیتی خوب و بد هست. ما تو منطقه ای هستیم که توابع افغانستانی خیلی زیادن ینی تو هر کوچه ای سه چهار خانواده زندگی میکنن. پسر عموی همسرم با یکی از دختراشون ریخته بهم. چند بار دختره رو تشویق به فرار از خونه میکنه که خانوادش میفهمند و دخترو برمیگردونن. این سری اخر همین دوهفته پیشا باز دخترو فراری میده از خونه اونو میبره و یه سوییت اجاره میکنه. حالا پسره 18سالشه و دختره15 خلاصه یه هفته ده روزی تو سوییت میمونن تا پولای پسره تموم میشه و دختره رو میبره خونه این رفیق واون رفیق یه شب میبره خونه باغ دوستش اونجام چنتا از دوستاش اونجا بودن و مست وپاتیل میریزن سر دختره😐😐 صبم همه کثافتا در میرن. این یابوهم دختره رو میزاره درخونه باباشو در میره. الان پسره یه چند روزه از خونه فراریه.
آنلاین شاپ دارم 😍 باقیمت مفت لینک خواستی بفرما . خوشگل بودن خوبه ولی خوب بودن خوشگلتره :)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!