2777
2789
عنوان

عشق به شوهرم

438 بازدید | 14 پست

سلام دوستای گلم 

شوهر من خیلی تو زندگی فداکار و مهربون خیلی دوسم داره و واقعا مادرانه باهام رفتار می‌کنه و نگرانمه 

کافیه کسی بهم بگه بالای چشمم ابرو دعوا میکنه چه دعوایی یا مثلا دستم موقع اشپزی ببره سر و صدا میکنه چرا مراقب خودت نیستی وووو

اینا رو میبینم واقعا ناراحت میشم دلم میخواد منم مثل خودش فداکار باشم خودش و خانواده اش همیشه میگن تو اندازه شوهرت اونو دوس نداری این حرف یه جوری توی ذهن خودم نشسته و واقعا دارم اذیت میشم دلم میخواد منم مثل خودش باشم حتی بیشتر 

راهکار بدین بهم برای عشق به همسر و ابرازش 

چون دلم نمیخواد خدایی نکرده خیانت و سردی پیش بیاد و این علاقه برعکس از بین بره 

شاید شبی رها کردم جهان پر اضطرابم را ...🕊️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گفتی مادرانه فک کردم آقایی

نه منظورم از میزان توجه 

مثلا اگه مریض میشم داروهام رو تایمش رو توی گوشیش کوک میکنه روی غذا خوردنم حساس که همیشه همه چی بخورم یا گریه نکنم و ناراحت نباشم 

شوهرمنم اینجوریه گاهی وقتا میخام سرموازدستش بکوبم به دیوار فکر میکنه بچم یا حالیم نیست

نه خوبه چون میبینم خیلی خانم ها حسرت یکم توجه دارن 

توجه خوبه به اندازه 

من مشکلم اینه دلم میخواد اینجوری باشم 

مثلا اگه غذا نخورم ناراحت میشه ولی خب من میگم گرسنه باشه خودش میخوره و این کارمو دوس ندارم دست خودمم نیس

نه منظورم از میزان توجه مثلا اگه مریض میشم داروهام رو تایمش رو توی گوشیش کوک میکنه روی غذا خوردنم حس ...

چند وقته ازدواج کردید 

یه روز من دلم میگیره یه روز تو  پس هوای دل همو داشته باشیم 💚💙💛

شما برای افزایش علاقه به همسرتون چه کاری انجام میدین 

یا برای ابرازش 

یه تایپک دیگه زدم راجب توهمی که نسبت بهش دارم ممنون میشم در اون باره هم راهنماییم کنید 

خدارو شکر

فقط سعی کن محبت کنی 

اقتدارشو از بین نبری 

دل به دلش بدی 

زبونی عملی حستو بهش نشون بدی 

مثل پروانه دورش بچرخ

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

اتفاقا اکثرا رابطه ای که مرد توش عاشق تره دوام بیشتری داره

شوهر منم اینجوره

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
چند وقته ازدواج کردید

دو سال ولی همسرم ذاتا مهربونه نسبت به همه ولی به من بیشتر به قول خودش همه رفتنی هستن اخرش همسر ادمه که میمونه همه فامیل عاشقشن به خاطر قلب مهربونش

شوهر منم همینه قشنگ یجور رفتار میکنه انگار بچشم😂

هی میگه نه تو به خودت باشه غذا نمیخوری یکی باید  بزاره دهنت غذارو😂😂🤦🏻‍♀️

یا کلا تو همه چی  مشخصه از رفتارش از  حرفاش  که واقعا  اون منو بیشتر دوست داره

شوهر منم همینه قشنگ یجور رفتار میکنه انگار بچشم😂هی میگه نه تو به خودت باشه غذا نمیخوری یکی باید بز ...

عذاب وجدان نمیگیری؟

من عذاب وجدان میگیرم دلم میخواد مثل خودش باشم

عذاب وجدان نمیگیری؟من عذاب وجدان میگیرم دلم میخواد مثل خودش باشم

یه وقتایی فکرم درگیر این میشه که چرا اونجوری که اون همش حواسش  به منه   نیستم

ولی درکل نه  مدل دوست داشتنمون فرق داره باهم و خب خیلی چیزا باعث میشه اوکی باشم با این رفتارای شوهرم 

مثلا چون ازم بزرگتره بنظرم عادیه که  هی  حواسش بهم باشه حتی واسه چیزای  روزمره  و اینکه کلا خودش روحیه ی حمایتگری داره  نمیتونه جور دیگه ای رفتار کنه 

یه وقتایی فکرم درگیر این میشه که چرا اونجوری که اون همش حواسش به منه نیستمولی درکل نه مدل دوست د ...

انشاالله خوشبخت باشین 

ببخشید چند سال بزرگتر هستن از شما؟