2777
2789
عنوان

کاش یکی پیدا بشه🥲🥲🥲

785 بازدید | 108 پست

کاش یکی پیدا بشه با فااال واقعی یا استخاره واقعی یا حس ششم واقعی و قطعی فقط یه چیز رو بهم بگه

آیا منو دوست پسرم باهم ازدواج میکنم یانه؟

همین فقط 

خدایی میشه کسی بگه؟ لطفا اگه میتونین بگین

فا ل حرامه 

و با هم ازدواج نمی‌کنید 

سن ات کم بسیار احساسی هستی زود خام میشی بچسب درس و مشق ات چند سال بعد ی مرد خوب همسرت میشه

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فا ل حرامه و با هم ازدواج نمی‌کنید سن ات کم بسیار احساسی هستی زود خام میشی بچسب درس و مشق ات چند سال ...

میشه به من بگی این فردی که تهدیدم میکنه به هدفش میرسه یا از زندگیم‌میره؟

با آدم درستی ازدواج میکنم؟

آینده تحصیلیم چی؟کلا نظرتونو میگید

فرعون ها نمی توانند برده هارا بوجود اورند،برده ها هم تعدادشان بیشتر است هم قدرتشان،این برده ها هستند که فرعون هارا میسازند👤👣
میشه به من بگی این فردی که تهدیدم میکنه به هدفش میرسه یا از زندگیم‌میره؟با آدم درستی ازدواج میکنم؟آی ...

تاپیک تم رو بخوان رفع مکر و حیله اون ذکر رو مرتب بگو برای رهایی از شر تهدید ها و اون فرد معجزه شو میبینی

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .
تاپیک تم رو بخوان رفع مکر و حیله اون ذکر رو مرتب بگو برای رهایی از شر تهدید ها و اون فرد معجزه شو می ...

کدوم تایپیک

فرعون ها نمی توانند برده هارا بوجود اورند،برده ها هم تعدادشان بیشتر است هم قدرتشان،این برده ها هستند که فرعون هارا میسازند👤👣
میشه خدایی حقیقت رو بگی؟زهرا و سجاد باهم ازدواج میکنن؟اگه اره چه موقع خاستگاری میاد؟ اگه نه علت چیه

تاپیک هام رو بخوان بکارت میاد 

شما چون زود احساسی میشی زود وابسته میشی صبر کن