2777
2789
عنوان

انواع نی نی سایتی😁😂

123 بازدید | 17 پست

مثال

حرف استارتر: شوهرم خیلی دوسم داره و کمتر از گل بهم نمیگه ، رفتم آرایشگاه گفت باعث افتخاره تورو ارایش کنم ، توی شب عروسی من میدرخشیدم

۱ اونی که حسوده و بروز میده: خب که چی؟ فهمیدیم خوشگلی ، باشه

۲ اونی که حسوده و بروز نمیده: انشاالله بهم نخوره معمولا بهم میخوره این جور عشقا

۳ اونی که اصلا مطلبو نگرفته و معلوم نیست تو چه فازیه: شما چه شهری هستین؟ ارایشگاهتون چی بود کجا بود؟

۴ اونی که ادای روشن فکرا رو در میاره: خداروشکر😍😍😍😍

۵ اونی که واقعا از خوشبختی استارتر خوشحاله: اصلا چیزی نمینویسه فقط لایک میکنه

۶ اونی که واسش مهم نیست: تا خط اولو میخونه یا میره بیرون از تایپک ، یا میگه باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اونی ام که لایک میکنم اگه خیلی ام چسی بیاد میرم بیرون 😂

لطفا برام دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

از دسته یک ب تورم خورده دیوونن یکیش امروز تعلیق شد 😂البته حسودی من نه حسودی ی کاربری رو میکرد ک پول ارایشگاه دوتومن داده و  واقعا زیادم نیست

این بیچاره فکرمیکرد زیاده 

و طرف داره فخر میفروشه😁

ی اشوبی درست کرد تو تاپیک 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

منم اخریم معمولا 😂😂

براش ار ته دلم دعا میکنم امیدوارم همیشه خوشبخت باشی بعد میرم بیرون 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
مورد ۴ رو هم که براتون آروزی خوبی داره رو میگی روشنفکرمشکل از خودته پس😂😐😌

چون دقیقا همینا توی تایپکایی که کسی راجب یه نفر از فامیلاشون و... حرف میزنه

میگن شما چیکار به زندگی مردم دارین؟ باورم نمیشه هنوز هم توی زندگی هم دخالت میکنینو...😂😐😂