2777
2789
عنوان

گذشته پارتنر🤦🏻‍♀️بیایین لطفا

148 بازدید | 13 پست

بچها لطفا بگین چیکار کنم!!

من یکسالی میشه با یکی از فامیلامون در ارتباطم و خونوادم در جریان هستن

قبل اینکه با من باشه گهگاهی اسمشو می‌شنیدم که نمی‌دونم طرف خرابه دختر بازه و اینا

و با توجه ب اینکه از خودش پرسیدم و خیلی از حرفای پشت سرشو متوجه شدم واقعیت ندارن بیخیال این حرفا شدم و گفتم چیزی که زیاده حرف پشت سره چون پشت منم یچیزایی گفتن که اون شنیده ولی باور نکرده بوده

حالا قضیه ازین قراره من بشدت آدم حساس و عصبی هستم سر این مسائل 

دختر خالش که از موضوع بینمون خبر نداشت تو یه مهمونی یهو بحثش شد و گفت فلانی قبلا میخاسته خاستگاری این بره یا قبلا با اون بوده و منم اشتباه کردم همکاری کردم باهاش چون نمی‌خواستم بفهمه باهمیم و هم اینکه اطلاعات بیشتری ازش بهم بده

قبلش عصبی بودم و بعد این حرفا چنان داغ کردم و مدام با خودم میگفتم چرا طرف مقابل من باید راجبش هرجا اینجوری بگن چرااااا زودتر متوجه نشدمممم سریع بهش پیام دادم هر چی بنده خدا می‌گفت قضیه مال قبله منکه گفتم گذشتم پاک نیست و فلان من چیزی حالیم نبود و مدام سرکوفت گذشتشو میزدم که آره هر جا برم باید سرم بخاطر کارای تو پایین باشه هر جا میرم میگن فلانی اکسشه اونم اون وسطا میخاست توجیه کنه کاراشو که من بدتر عصبی می‌شدم تا اینکه بهش گفتم باشه هیچی نگو برو فقط

خلاصه تا سه شب من سر ای حرفا توپم پر بود پیامم میداد باز مثل سگ میگرفتمش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا اینکه گفت خدای جای حق نشسته و آره حرفات درسته ما به درد هم نمی‌خوریم تفاهم نداریم..تو الان اینجوری باهام حرف میزنی دوروز دیگه خدا بخیر کنه!! می‌گفت من از وقتی با توعم مگه بهت خیانت کردم یا با کسی بودم !

بعد چن روز من تازه به خودم اومدم که چیکار کردم و چقدر بد حرف زدم باهاش 

الان میگه جدایی به نفع هردومونه باید جدا شیم من هربار حرفای اون شبارو میخونم بیشتر مصمم میشم که ب درد هم نمی‌خوریم.

هستین؟

تو ک‌ میدونسی اصلا شروعش نمیکردی خب...الان یارو فک میکنه روانی ای

فرعون ها نمی توانند برده هارا بوجود اورند،برده ها هم تعدادشان بیشتر است هم قدرتشان،این برده ها هستند که فرعون هارا میسازند👤👣
تا اینکه گفت خدای جای حق نشسته و آره حرفات درسته ما به درد هم نمی‌خوریم تفاهم نداریم..تو الان اینجور ...

خیادت کردهه؟

فرعون ها نمی توانند برده هارا بوجود اورند،برده ها هم تعدادشان بیشتر است هم قدرتشان،این برده ها هستند که فرعون هارا میسازند👤👣

من اون موقع عصبی بودم و این فکرای بیخود که شاید هنوز دلش با اکسشه شاید بخاد بعد ازدواج هم یاد گذشته هاش بیفته و هزار تا افکاری منفی دیگههه

الان هر چی میگم عصبی بودم ناخواسته اونجوری واکنش نشون دادم و اشتباه کردم کوتاه نمیاد 

میترسه از اخلاق سگم

ولی بش گفتم که مراعاتشو میکنم ازین به بعد چون می‌دونم اشتباه کردم 

بگین چیکار کنم چون دوسش دارم و هم اینکه نمیخام از دستم آزرده خاطر باشه سر یه واکنش هیجانی من🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

عزیزم اون گذشتش پاک نبوده درست ولی مقصر اصلی تویی ک با اینکه میدونستی الاان انقد تند رفتیدر ضمن اینک ...

می‌دونم ولی در حالت عادی عصبی نیستم وقتی همچین چیزای میشه کنترلمو از دست میدم انگاری😑

الان چجوری درستش کنمم

می‌دونم ولی در حالت عادی عصبی نیستم وقتی همچین چیزای میشه کنترلمو از دست میدم انگاری😑الان چجوری درس ...

اره 

ولی حالا ک شده از این به بعد کنترل کن

و اینکه الان باهاش منطقی صحبت کن بگو اگه دیدی انقد عصبی شدم سر دویت داشتن زیاد بود وگرنه اگه مهم نبودی حرفاش تاثیری نداشت روم و بگو این اخلاقم بده قول میدم دیگه درستش کنم

همینارو بگو اگه بخوادت میمونه

اره ولی حالا ک شده از این به بعد کنترل کنو اینکه الان باهاش منطقی صحبت کن بگو اگه دیدی انقد عصبی شدم ...

گفتم بهش که متوجه اشتباهم شدم و تکرار نمیشه معذرت خواهیم کردم

میگه چ فایده الان دیگه همه چیو خراب کردی😑