2777
2789
عنوان

سوسک کابینت کی تجربه داره بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 31 پست
تخماش چطوری پیدا کردی آخه کابینتا سوراخ زیاد دارن

همه رو اول کامن زدم. بعد چند ساعت همه جا رو با اسپری و آب دستمال کشیدم. مشخص بود اون جایی ک چوب روکش نداشت چسبیده بود. همه رو خالی کرده بودم. اون جاهایی و فیبر بود. اصلا انگار از اون چوب تغذیه میکردن. جای پیچ کابینت هم دوست داشتن!!

روی دستمال پارچه ای ها هم انداخته بود ک من دیگه هر چی دستمال داشتم کردم تو کیسه فریزر. چندشا رو جای نرم تخم میریزن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نترس خمیر امحا عالیه همشون رو از بین میبره ،تخمشون هم که سوسک بشه از بین میره ،فقط زیاد بزن زیر کابی ...

تا چند وقت اثر داره؟ لازمه چند روز دیگه دوباره بذارم ؟؟

وسیله هام کی میتونم بذارم داخل کابینت؟

:|

تا چند وقت اثر داره؟ لازمه چند روز دیگه دوباره بذارم ؟؟وسیله هام کی میتونم بذارم داخل کابینت؟

اره برای انسان بی خطره ،همه جا بذار ،خیالت راحت باشه دیگه بر نمیگردن ،نیاز نیست دیگه تمدید کنی

همه رو اول کامن زدم. بعد چند ساعت همه جا رو با اسپری و آب دستمال کشیدم. مشخص بود اون جایی ک چوب روکش ...

کثافتای کثیف 

چند وقت بعد وسیله هات گذاشتی داخل کابینت ؟؟؟

من الان از همه چی بدم میاد 😭

:|

کثافتای کثیف چند وقت بعد وسیله هات گذاشتی داخل کابینت ؟؟؟من الان از همه چی بدم میاد 😭

همون روز ک کامن زدم گذاشتم چن ساعت موند. بعد با آب و دستمال کشیدم. بعد چیدم

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

دیگه برنگشتن؟

چرا بازم از پنجره میان

و من نمیتونم پنجره رو ببندم خفه میشم

بازم مواد میزنم 

باز باید وسیله هام در بیارم از کابینت بشورم😭 از همه چی بدم میاد الان

اللن هیچ کاری نکن ،بزار کامل سربه نیست بشن بعد که چند روز ندیدی هیچ گونه سوسکی ،بشور همه رو ،فقط خمیرا رو پرت نکنی بزار باشه