2777
2789

چرا آدم هر چی تاپیک میزنه نمیاید ولی اگه بحث خانواده شوهر یا تاپیک های عجیب غریب باشه با کله وارد میشید هر بار که تاپیک میزنم دریغ از دو نفر که بیان 

وقتی آدم تاپیک میزنه حتما به نظرتون احتیاج داره

تاپیک قبلیم دریغ از یک نفر که بیاد نظر بده

موافقم واقعن منم یه سوال ضروری پرسیدم هیچکس نیومد

اگه تجربه ای داری ممنون میشم تاپیک اخرم کمکم کنی

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موافقم واقعن منم یه سوال ضروری پرسیدم هیچکس نیومداگه تجربه ای داری ممنون میشم تاپیک اخرم کمکم کنی

اینجا فقط در حوزه خانواده شوهر تخصص دارند

حتما گلم اگه بتونم کمک میکنم

اینجا فقط در حوزه خانواده شوهر تخصص دارندحتما گلم اگه بتونم کمک میکنم

بلهههه، ممنون میشم عزیزم

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»
الان دیدم تاپیکتومنم نمیدونم والاانشالله دم عید میخوام کابینتامو عوض کنم نمیدونم چجوری خوبه

انشالله به سلامتی عوضشون کنید 

منم بین این دو مدل گیر کردم