2777
2789

خیلی متفاوته

یه پیش دبستانی میشناسم ۵ میلیون میگیره

یکی دیگه ۳۰ میلیون

خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینجا ۸ و نیم

چه خوب امروز رفتم پیش دبستانی ببینم چجوریه میگه نرخ ۲۰ دوجا دیگه رفتم اونا ۱۵ زیر ۱۵ نتونستم پیدا کنم همه هم غیر دولتین یه مرکز گفت دولتی اصلا نیست

اون پنج تومنه دولتیه؟؟

بله

خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢

پارسال پیش ۱ مهد ربانی تو تهران ۷۳ بودامسال مدرسش۱۲۰-۱۳۰ تومن هم مهد داره هم مدرسه

اره تهران رو قبول دارم،بهرحال شهر بزرگیه ولی شهر من خیلی کوچیکه به نظرم بیست تومن خیلی زیاده

بله

خیلی جالبه تو شهر ما دولتی پیدا نمیشه بعد اجبارم هست همه قبل کلاس اولشون باید برن ولی خیلی هزینه سنگینیه برا منی که همراه با پیش باید کلاس گفتار درمانی وکاردرمانی هم بفرستم خود اون کلاس متفرقه ها باهزینه سرویسش ماهی ده تومن برا من درمیاد چجوری پیششم بفرستم😔

چه خوب امروز رفتم پیش دبستانی ببینم چجوریه میگه نرخ ۲۰ دوجا دیگه رفتم اونا ۱۵ زیر ۱۵ نتونستم پیدا کن ...

پیش دبستانی دولتی نیست اصلا .

اگه خودت میتونی کتابهاش را سفارش بده تو خونه باهاش کار کن

عاشق مولانا💗

اره تهران رو قبول دارم،بهرحال شهر بزرگیه ولی شهر من خیلی کوچیکه به نظرم بیست تومن خیلی زیاده

تهران دولتی نمیدونم داره یا ن

خلاصه که بشدت گرونیه

اره خب شهر بزرگ گرونتره ولی شهر کوچیکم تعداد پیش کمه

مامان دوتا گل پسر