2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااای خدا.منم نمی‌دونستم معنی کفش چی میشه.یه کفش بچگانه گذاشتم یه ساعت پیش.همش پیام میدن مردا.چقد بیشعورن.من از بی پولی بخدا گذاشتم برای فروش.کفش بچگانه مدرسه پسرانه نو نو هست.قیمتش پایین گذاشتم فروش بره,۲۰۰ میدم کسی نمیخواد؟؟😢😢😢😢😢

کاربری سال ۹۶ هستم.
من چقدسادم توضیح دادم جعبه نداره😆😂

من تو دیوار میزنم مدل خاتوم برا کراتین همه مردن اسمشون زن گذاشتن منم شک میکنم شماره شوهرم میدم میبنم بله همه مردن

خداوندا ارامشی بهم بده ک پذیرش هر اتفاقی تو زندگیم داشته باشم❤🥲کوچیک ترین دهه هفتادی✅دختری از تبار بختیاری💔
منم اینجا شنیدم که معنی بدی داره یه جفت کفش داشتم نو بود تنگ بود برام بخشیدم به یه نفر نذاشتم دیوار، ...

لباست و چطوری فروختی عزیزم منم لباس عروسم و میخوام بفروشم خیلیلم خوشگله تو دیوار ک مزاحمت ایجاد میکنن کمداهم کسی زنگ نزد

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
دیوار کلا اگهی لباس کفش کیف و این چیزا نزنید اگه بفهمن زن هستید پیشنهاد میدن فرقیم نداره چه اگهی باش ...

من میخواستم کیف مدرسه بگذارم

نو هست خریدم دخترم نخواست

پس بیخیال میشم

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را