2777
2789
عنوان

شوهرای شما هم اینجورین

325 بازدید | 12 پست

اصلا ازتون تعریفو تمجید نمیکنن و همیشه سرزنشتون میکنن 

این عادییه 

و از خانومای دیگه تعریف میکنه ، مثلا از جاری خیلی تعریف کنه 

من روابط اجتماعی خوبی ندارم و در کل ارومم 

اما جاریم نه اون عالیه مثلا هیچ کاری نمیکنه اما زبون چربی داره  هیچکی بهش گیر نمیده که کار کرده یانه بچه هم داره  من بچه ندارم 

وقتی به بچش میخواد برسه یا بچشو عوض کنه قربون صدقه بچش ک میره شوهرم یجووووووووری با عشق و افتخار نگاش میکنه که. انگار موهای سرمو میخان بکنن 

شوهرم خیلی ازش تعریف میکنه و کافیه ی درخواستی داشته باشه همه اعم از شوهرم خاک میشن براش کاراشو میکنن 

مثلا جاریم حامله بود ٫ هر جا میرفتیم با اینکه شوهرش پیشش بود شوهرم مجبورم میکرد دستشو بگیرم  و مواظبش باشم تازه دوماهش بود 

من از جاریم بدم نمیاد ولی رفتارای شوهرم باعث دلسردی به زندگیم و تنفر از شون میشه چیکار کنم 

کو ؟!  کجاست !؟

نه و عادی نیست 

رفتارت رو تغییر بده 

زندگی سازش هست و تغییر در جهت مثبت 

اجتماعی تر شو 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه و عادی نیست رفتارت رو تغییر بده زندگی سازش هست و تغییر در جهت مثبت اجتماعی تر شو

البته اجتماعی هستم ولی خیلی سروزبون ندارم خب سرو زبون هم که به ذات برمیگرده و درست نمیشه 

کو ؟!  کجاست !؟

البته اجتماعی هستم ولی خیلی سروزبون ندارم خب سرو زبون هم که به ذات برمیگرده و درست نمیشه

نه ربطی به ذات نداره 

اعتماد به نفست رو ببر بالا 

و برای سرزبون داشتن تلاش کن 

اگر هم همسرن توقع بیجا داره مثل کمک به جاریت!قبول نکن 

یا کم انجام بده 

اعتماد به نفست رو در کل نشون بده 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

شوهر من جلوی دیگران تعریف خوبی منو می‌کنه ( فقط جلو دیگران که من نباشم)

جلوی خودم اصلا، جایی هم که من باشم اصلااااا

تا الان همچین کاری نکرده ، البته کسی هم تو خانواده شون ندارن که از من بهتر باشه و بخواد مقایسه کنه 

اما یه اخلاق گندی داره اونم اینه که مثلا یکی داره تعریف می‌کنه خانم فلانی بداخلاقه و ....، شوهر من میگه اگر زن من اینجور بود طلاقشو میدادم ( البته اینم تا حالا جلوی من نگفته و من تو جمع نبودم و خودش اومده تعریف کرده)

و جدا از همه اینا با همسرت حرف بزن 

تو توقع هاتو بگو که چی میخوای از همسرت 

بذار اونم بگه که چه همسری دوست داره 

همراه هم ببرید جلو 

نه همسر من اینطوری نیطت و رفتار همسر شما هم نرمال نیست. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "