2777
2789

پسرم ٥ ماهش تموم شده ٧٣٠٠ هس.. وزن تولدش ٤ كيلو.. از ماه پيش تا حالا ٥٠٠ گرم اضافه كرده يعني.. به نظرم كمه.. ٦ ماهگي بايد ببرم چكاپ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب لثه سفت کرده این مدت یه خورده وزن گیریش کم میشه وزن ماهای قبلش چقدر بود؟دکتر یا بهداشت بردیش چی گ ...

ماه پيش كه بردمش دكتر، دكتر گفت ١٠٠ گرم كم وزن اضافه كرده.. يني بايد درماه ٥٠٠ گرم اضاف ميكرده ٤٠٠ گرم وزن گرفته.. ولي گفت مشكلي نيس و اشكال نداره.. هردفه هم ميگه وزنش خوبه ولي عالي نيس.. ويتامين اينا داده بخوره ولي انگار تاثيري نداره

وزن گیریش تا ۳ماهگی عالی بوده پس مطمئن باش این دوماه یعنی ۴و ۵ بخاطر لثه سفت کردی چیزی کم اشتها شده

البته رفلاكسش يكم زياد شده

و اينكه شير خودم كم شده .. از ٣ ماهگي بيشتر شيرخشك دادمش