2777
2789
عنوان

دعوا سر گوشی بردن به دستشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 44 پست

الان میگه بدم میاد منو کنترل میکنی میگم کنترل نیست زشته این کار 

میگه نه زشت نیست من دوست دارم ببرم 

به نظرتون چیکار کنم 

دوست ندارم دوباره این قضیه ‌تکرار بشه خجالت میکشم وقتی مهمون هست این کارو میکنه مگه بچه است اخه 

چند تا مرد میان میشینن اون گوشی میبره میشینه تو دستشویی هی ۵ دیقه ی بار میگن مهدی کجاست

پست ببینه بینش که میتونه پیام بازی کنه یا اون بالا پیام میاد ریپلای کنه ،خیلی عجیبه کارش سادگی زنای ...

بعید میدونم چون در حالت عادی رمز گوشیش من دارم حتی چت هاشو پاک نمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارش زشته ولی باید خودش درک کنه

اون ک فقط طلبکاره 

اخه خدایی در زدن اصلا کار بدیه؟من ک فحش ندادم یا داد نزدم فقط در زدم 

والا همه جا برای اینکه بخوای طرف بیاد بیرون در نیرنب واینمیسی پشت در بگی عزیزم بیا بیرون 

اون میگه چرا بهم نگفتی عزیزم بیا اونم وقتی بیست دیقه اون تویی

نه اصلا با کسی نیست خیانت نمیکنه صدای دیدن پست اینستاگرامش هم میاد

نه عزیزم اشتباه نکن منظورم خیانت نبود

منظورم این بود که مثلاً داشته با دوستی چت می‌کرده ، دستشویی واجب شده

مابقی چتش رو داخل دستشویی ادامه داده

وگرنه وسط پست اینستاگرام صداش کنند که ناراحتی نداره

نه عزیزم اشتباه نکن منظورم خیانت نبودمنظورم این بود که مثلاً داشته با دوستی چت می‌کرده ، دستشویی واج ...

اون موقع ک گفت اخرش برگشت گفت هر کی جای تو بود در میزد میزدم تو دهنش ولی چون تویی فقط میگم دیگه حق نداری این‌کارو کنی

الان فقط برام سواله ک من باید ناراحت بشم ک سر دسشویی رفتن اینقد جنجال به پا کرد و تولد منو گند زد توش حتی تبریکم نگفته بود 

منم اعصابم بهم ریخت چون خیلی از خانوادم دورم برای اولین بار به خواهرم گفتم اونم الان شاکیه ک چرا به خانوادت زنگ زدی

بگو حالا خوبه خواب نبودی دل نازک🥴

الان فقط برام سواله ک من باید ناراحت بشم ک سر دسشویی رفتن اینقد جنجال به پا کرد و تولد منو گند زد توش حتی تبریکم نگفته بود 

منم اعصابم بهم ریخت چون خیلی از خانوادم دورم برای اولین بار به خواهرم گفتم اونم الان شاکیه ک چرا به خانوادت زنگ زدی

الان فقط برام سواله ک من باید ناراحت بشم ک سر دسشویی رفتن اینقد جنجال به پا کرد و تولد منو گند زد تو ...

کاش نذاری همسرت از درد و دلات باخبر بشه 

هر مردی باشه فکر بد می‌کنه ، فکر میکنه از همه زندگیش ، بقیه

خبر دارن

و کاش دور از تنش باهاش صحبت کنی که رفتار پدرش

باعث شده که شما بری تذکر بدی 

و حتما بهش بگو وقتی حال خوب یکی رو خراب کردی ، یقین

داشته باش ، یه جای دیگه ، یکی دیگه پیدا خواهد شد که 

حال خوب تو رو خراب کنه

مطمئن باش عذاب وجدان میگیره

اینم درس عبرتی واسه ما بشه که وقتی مثه این مسائل بین

پدر و مادر همسر و همسر پیش میاد ، ما به روی خودمون نیاوریم