2777
2789

سلام دوستان

من وشوهرم۷سال عروسی کردیم‌۴ونیم ساله بچه میخوایم

دوبارiUi دوبارivf

وکلی هزینه ودارو ومنفی شدن نتیجه😔

چندبار کربلا و مشهد رفتن ...

طب سنتی وهمه چی...

این هفته رفتیم مرکز مام

انقد ازپله هاش بالا و پایین رفتیم

خالی کردم صبرم تموم شد

شوهرم رفت ازمایش اسپرم بده من هیچوقت نمیذارم  خودش انجام بده

گناه داره خدا راضی نیست

رفتم داخل اتاق

همیشه ماسک‌میزدم چهرمو نبینه پذیرش...منو خیلی عمیق نکاه کرد مردک اونجا بهم برخورد...

وقتی شناسامه رو ازمون گرفتن رفتیم تو اتاق مزخرف و تنگ وتاریک اونجا

یاد تموم روزای سختی وانتظارم افتادم...

اسمون برام سیاه شد

هی اشک ریختم  شوهرم خیلی رو گریه من حساسه ناراحت شد وگفت خفتم نده

بعد از آزمایش سریع سوییچو گرفتم از ساختمون رفتم بیرون و نشستم داخل ماشین تا دلت بخواد داد زدم وگریه....

اومد گفت کاش بری و دل بکنی منو انقد خفت ندی😔

گریه میکنی بهم میریزم..بخدا حقتو میدم هرکی هرچی گفت غلط کرد....

این چندمین باره اینو میگه

میگم اگه من مشکل داشتم تو فداکاری نمیکردی؟ میگه نمیدونم😐

سخته تو جای تو باشم...

ولی جزتو هیچکسو ندارم...

دیگه رفتیم رستوران و بازار تجریش و خرید واینا هی دستامو ول نمیکرد😭😭😭😭

شب وقت چای درست کردن بهش گفتم باشه تصمیم گرفتم‌میزم...یهو‌جمش کرد وبحثو عوض کرد

چه کنم

نمیتونم برای بارسوم برم ای وی اف بدنم کشش نداره

کبدم‌چرب شده😭وزنم رفته بالا باداروهای پروژسترون انتقال

نبایدبگه برو من دلسرد میشم

الهی و ربی من لی غیرک. بالخره توی یک روز بارونی ☔️ ساعت 8صبح رفتم تست بتا دادم و درتاریخ19اسفند 1403 فهمیدم مامان شدم😍😍اونم بعد از5ونیم سال انتظار...تاریخ 27اسفند رفتم ساک حاملگی دیدم نی نی جاش حسابی خوب و راحت بود...1فروردین لکه دیدم و بازرگانی رفتم سونو دکتر گفت یه جنین دارای ضربان 🫀 قلب 😍 و یه هماتوم جزئی...6فروردین بازم رفتم ببینم هماتوم تموم شده که اثری ازش نبود و کنجد مامان شده بود لوبیا😍 16 فروردین اولین بار صدای قلبشو شنیدم دورش بگردم بمونی برامون...بابات عاشقته تاتو بیای خیلی انتظار کشیده ان شالله این حس قسمت همه منتظرا...من بعد از سه بار آی واف و سه بار پانکچر با اولین انتقال دکتر علیرضایی مرکز مام مامان شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم قید بچه رو میزنم 

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

خدا به دلت آرامش بده ...انشالله بزودی صاحب یه نی نی تپل مپل میشی غصه نخور....منم دوبار بدلیل تشکیل نشدن قلب سقط کردم حالا شوهرم میخواد آزمایش اسپرم بده باید دکتر چی براش بنویسه ازمایش؟دکتر زنان خودم می‌تونه بنویسه؟

اصفهان بهترین دکتر ناباروری رو داره.

به چندین نفر معرفی کردم و نتیجه گرفتن.

مرکز ناباروری اصفهان دکتر کلانتری.

فقط و فقط پیش خودش برید برای چکاب.

کارشون حرف نداره.

از ته دل براتون ارزوی سلامتی و موفقیت میکنم

🥀🥀🥀منو ببخش عزیزدلم...منو ببخش...😔

عزیزم حتما نباید اونجا باشه میتونی یه اتاق ازهتلی اون اطراف کرایه کنید تایک ساعت وقت داریت ک برسونیت.بدشم مرد غرور داره دست خودش ک نیست این کاراچیه گریه کنی اینا گناه داره اگ میخوای این رفتارادامه بدی راست میگه برو

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.

عزیزم چطور دلت میاد مردی که انقد عاشقته رو ول کنی و بری 

میتونید یه نوزاد بی سرپرست از پرورشگاه بیارید 

به خدا آخرش هم فقط شوهرت برات میمونه 

خیلی حیفه انقد راحت حرف از رفتن میزنی 

تهش اینه ی بچه به سرپرستی قبول کنید

نمیشه به راحتی اینو به هر کی پیشنهاد میدین آدم دلش بچه خودش و میخواد نه بچه مردم رو  

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

عزیزم شاید بچتو خدا قراره از راه دیگه و به وسیله یکی دیگه بهت بده. چرا از پرورشگاه نمیاریش خونه؟

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️